Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Θα ψάξει το γκολ στη Ρουμανία

Θα ψάξει το γκολ στη Ρουμανία

img_0813


Το δίλημμα του Τόνι Σαβέφσκι είναι εδώ και μέρες γνωστό: να γεμίσει το κουτί με τον Ούκας Γκικίεβιτς ή να επιλέξει ευέλικτη τριπλέτα με τον Σκέμπρι κορυφή; Ότι και να επιλέξει πάντως το βέβαιο είναι πως η ΟΜΟΝΟΙΑ θα ψάξει το γκολ στη Ρουμανία, που θα κάνει πιο βατή την πρόκριση στη Ρουμανία.

Στα 2 χρόνια που ήταν ο Σαβέφσκι κατά την πρώτη του θητεία στην ΟΜΟΝΟΙΑ και τον σχεδόν 1 χρόνο που βρίσκεται τώρα, ουδέποτε ταμπουρώθηκε και να περιμένει τον αντίπαλο. Πάντοτε με γνώμονα πως είναι προπονητής μιας φύση επιθετικής ομάδας, ο κόουτς δεν επιχειρούσε να της αλλάξει το DNA αλλά να τονίσει τα καλύτερα της χαρακτηριστικά. Ακόμα και αν επιλέξει να παραχωρήσει χώρο στην Άστρα, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα προσπαθήσει να κτυπήσει σε κάποια κόντρα και να πετύχει κάποιο γκολ και σίγουρα δεν θα έχει παθητικό ρόλο.

Πάντοτε χρειάζεται προσοχή στα πρώτα παιχνίδια όταν οι 2 ομάδες είναι σχεδόν ισοδύναμες. Η ΟΜΟΝΟΙΑ όμως μπορεί να σκοράρει απέναντι στην επιρρεπή άμυνα της Άστρα, να την αναγκάσει να ανοιχθεί τελείως και να φέρει το ματς στα μέτρα της.