Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ικανοποιημένος ο κόουτς, ζητάει υπομονή από τον κόσμο

Ικανοποιημένος ο κόουτς, ζητάει υπομονή από τον κόσμο

sam_0203
Στιγμιότυπο από το χθεσινό ματς

Ικανοποιημένος δηλώνει ο προπονητής της ομάδας μας, Τόνι Σαβέφσκι, σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα των πρασίνων. Ο κόουτς, ζητάει από τον κόσμο να κάνει υπομονή και να δώσει στους παίκτες το χρόνο που χρειάζεται για να βγει στο γήπεδο το αποτέλεσμα της δουλειάς.


Στην αρχική του τοποθέτηση αναφορικά με την πορεία της προετοιμασίας, επεσήμανε:

«Είμαι ευχαριστημένος από τη δουλειά που γίνεται στην ομάδα, τα παιδιά προσπαθούν πάρα πολύ και γενικά όλα εξελίσσονται όπως τα είχαμε προγραμματίσει, χωρίς να υπάρχει κάτι που να μας βγάζει εκτός του αρχικού σχεδιασμού μας».

Ο Τόνι Σαβέβσκι σχολίασε και το χθεσινό φιλικό παιχνίδι:

«Είχαμε και τα καλά μας διαστήματα στο παιχνίδι, φτιάξαμε κάποιες ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να σκοράρουμε. Ασφαλώς μας έχει πειράξει η ήττα, είτε χάνεις με 3-0, είτε με 1-0. Είναι γεγονός ότι ο αντίπαλος πατούσε πιο γερά στο γήπεδο, ήταν πιο έτοιμος από εμάς, όμως τη διαφορά στο παιχνίδι έκαναν τα δικά μας ατομικά λάθη».

Στη συνέχεια τόνισε πως αυτό που προέχει είναι η ομάδα να είναι έτοιμη όταν πρέπει:

«Το σημαντικό είναι να είμαστε έτοιμοι στο πρώτο μας Ευρωπαϊκό παιχνίδι. Γίνεται πολύ καλή δουλειά στην ομάδα. Ελπίζουμε και περιμένουμε ότι θα είμαστε έτοιμοι».

Τέλος, έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο:

«Θα χρειαστεί υπομονή από όλους μας, όπως και από τον κόσμο. Τα παιδιά θα χρειαστούν κάποιο χρόνο μέχρις ότου να φτάσουμε στο σημείο να βγάζουμε στο γήπεδο τα στοιχεία που θέλουμε. Θα πρέπει να δώσουμε αυτόν τον χρόνο, όχι για ‘μένα, ούτε για τους παίκτες, αλλά για την ΟΜΟΝΟΙΑ».