Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μέχρι τις 15 Ιουλίου υποβάλλονται τα στοιχεία για τα κριτήρια

Μέχρι τις 15 Ιουλίου υποβάλλονται τα στοιχεία για τα κριτήρια


Συνάντηση για τα κριτήρια Ιουνίου πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΚΟΠ μεταξύ των εκπρόσωπων των σωματείων Α’ κατηγορίας και του Νικ Νικολάου που είναι ο Υπεύθυνος του Σχεδίου Κριτηρίων UEFA της ΚΟΠ. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ως γνωστόν για να περάσει με επιτυχία και αυτά τα κριτήρια χρειαζόταν ένα ποσό κοντά στο 1 εκατομμύριο, μετά τους διακανονισμούς που έγιναν φυσικά αφού το ποσό ήταν μεγαλύτερο. Το ποσό αυτό που χρειαζόταν η ομάδα μας συγκεντρώθηκε από τον κόσμο που βοήθησε με όποιο τρόπο μπορούσε αλλά και από τις πωλήσεις των Χριστοφή και Άλβες.

Στη συνάντηση ο κ. Νικολάου, ενημέρωσε τους εκπροσώπους των Σωματείων για τη διαδικασία και για τα χρονοδιαγράμματα κατάθεσης των φακέλων των Σωματείων για τον έλεγχο για την περίοδο μέχρι 30 Ιουνίου 2013.
Όπως ενημερώθηκαν τα Σωματεία, μέχρι τις 15 Ιουλίου, θα πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονικά όλα τα απαραίτητα στοιχεία τόσο στην ΚΟΠ όσο και στην UEFA.

Μέχρι το τέλος Ιουλίου, ο έλεγχος θα έχει ολοκληρωθεί και θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα
Επίσης, μαζί με τα στοιχεία για τα οικονομικά Κριτήρια, για πρώτη φορά τα Σωματεία θα πρέπει να καταθέσουν στους φακέλους τους και τα στοιχεία που απαιτούνται για τον πρώτο έλεγχο Financial Fair Play ο οποίος θα γίνει τον Απρίλιο του 2014.