Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Με ευέλικτο σχήμα ή με όγκο στο κουτί;

Με ευέλικτο σχήμα ή με όγκο στο κουτί;

img_1894


Θόλωσε κάπως τα νερά ο Τόνι Σαβέφσκι με την επιλογή του στο φιλικό να παίξει με τον Σκέμπρι κορυφή στο πρώτο ημίχρονο και τον Ούκας Γκικίεβιτς στο δεύτερο. Οι δυο παίκτες προφανώς δεν έχουν καμία απολύτως σχέση μεταξύ τους, αφού έχουν εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά.

Στο πρώτο ημίχρονο όταν την επιθετική τριάδα αποτελούσαν οι Σκέμπρι, Τέιλορ και Σοάρες, η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν ιδιαίτερα ευέλικτη μπροστά με τους 3 να μην κάθονται στον ίδιο τόπο δευτερόλεπτο! Σε εκείνο το χρονικό διάστημα, η ομάδα αναπτύχθηκε σε αρκετές στιγμές υπέροχα, έβγαλε κάποιους από τους περσινούς αυτοματισμούς και χειροκροτήθηκε. Στο κουτί πάντως, δεν ήταν τόσο επικίνδυνη και απειλούσε κυρίως περιφερειακά. Ένα τέτοιο σχήμα πάντως στη Ρουμανία, μπορεί να αποδειχθεί δολοφονικό για τον αντίπαλο στη κόντρα!

Με την είσοδο του Γκικίεβιτς, η ΟΜΟΝΟΙΑ απέκτησε περισσότερο όγκο και δύναμη στη περιοχή. Οπωσδήποτε οι αμυντικοί της Ξάνθης, ένιωσαν περισσότερο τον Ούκας, που δεν φοβήθηκε ούτε δευτερόλεπτο να “παίξει ξύλο” με τους αμυντικούς. Την ίδια στιγμή όμως η τριπλέτα δεν ήταν τόσο ευέλικτη.

Όλα αυτά θα στριφογυρίζουν στο μυαλό του κόουτς για λίγες μέρες ακόμα. Ότι κι αν επιλέξει, η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να κάνει τη ζημιά στη Ρουμανία.