Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μην βγάλουμε τα απωθημένα στη φετινή ΟΜΟΝΟΙΑ

Μην βγάλουμε τα απωθημένα στη φετινή ΟΜΟΝΟΙΑ

img_5500


Οι μέρες περνάνε, αλλά οι συζητήσεις για το τι έφταιξε δεν κοπάζουν. Είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό αφού ο αποκλεισμός μας πίκρανε, ενώ μας έδωσε παράλληλα μπόλικο χρόνο να αναλύσουμε όσα είδαμε. Ο κόσμος ασκεί και ζητάει κριτική σε όλα τα επίπεδα και έχει κάθε δικαίωμα να το κάνει, από τη στιγμή που το πολυπόθητο αποτέλεσμα δεν ήρθε.

Κανείς δεν είναι υπεράνω κριτικής. Όσοι την δέχονται, θέλουμε να πιστεύουμε πως αντιλαμβάνονται πως ο ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ όπως και αν αντιδρά, έχει καλές και αγνές προθέσεις. Η κριτική, κάποιες φορές σκληρή, πηγάζει από την αγάπη για την ΟΜΟΝΟΙΑ και μόνο και έχει σκοπό να την βοηθήσει να βελτιωθεί. Χρειάζεται όμως να είμαστε όλοι προσεκτικοί.

Ο Σαβέφσκι και η ομάδα του, δεν ευθύνονται για την ΟΜΟΝΟΙΑ 2008-2012, ας μην το ξεχνάμε. Ούτε είχε 15 και 20 εκατομμύρια στα χέρια του και τα πέταξε σε μίζες και πατάτες, ούτε έταζε στον κόσμο μεγαλεία και του πρόσφερε πίκρες. Με τα μέσα που είχε, κατάφερε να μας θυμίσει πέρσι ξανά τι έστι ΟΜΟΝΟΙΑ, κατάφερε να μας κάνει να νιώσουμε περήφανους. Από τη στιγμή που αποκλειστήκαμε από μια ομάδα όχι καλύτερη από μας, προφανώς έκανε και λάθη, αλλά ας μην έχουμε κοντή μνήμη. Τα θετικά που έκανε στο διάστημα που είναι στην ΟΜΟΝΟΙΑ είναι δεκαπλάσια από τα 1-2 αρνητικά.

Το μέλλον της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι συνυφασμένο με τον Σαβέφσκι. Είναι η μόνη οδός και καλά κάνουμε να το πάρουμε απόφαση. Να κάνουμε κριτική τόσο στον ίδιο όσο και στους ποδοσφαιριστές του. Αλλά ας μην τους φορτώσουμε απωθημένα τόσων χρόνων.