Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ντεμπούτο για τρεις

Ντεμπούτο για τρεις


Τρείς ποδοσφαιριστές πραγματοποίησαν το ντεμπούτο τους σήμερα με την ΟΜΟΝΟΙΑ στο φιλικό παιχνίδι με τη Χάποελ. Πρόκειται για τους Εμπέμπα, Πλατινί και Θερβέρα, που πέρασαν όλοι τους ως αλλαγή στο 2ο ημίχρονο και πήραν λίγα λεπτά συμμετοχής

Ο Πλατινί και ο Εμπέμπα μπήκαν στο παιχνίδι στο 60’ και πρόλαβαν να αγωνιστούν για ένα μισάωρο, ενώ ο Θερβέρα πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 71’. Ο διεθνής με το Πράσινο Ακρωτήρι έδειξε να είναι αρκετά κινητικός, είχε όρεξη και συμμετείχε σε αρκετές επιθετικές προσπάθειες. Ο Βέλγος ήταν δυναμικός στις φάσεις που ήταν παρών αλλά έδειξε να είναι πίσω σε φόρμα ακόμη, ενώ έκανε και λάθη προς το τέλος της αναμέτρησης και εννοείτε ότι δεν μπορεί να κριθεί για αυτά. Ο Χοσέ μόλις δύο προπονήσεις πρόλαβε να κάνει με την ομάδα μας, πήρε μερικά λεπτά σήμερα και ούτε αυτός δεν μπορεί να κριθεί.

Ασφαλώς δεν μπορεί να κριθεί κάνεις από τους τρεις, ούτε καν στο ελάχιστο αφού ακόμη είναι νωρίς, όπως δεν μπορεί να κριθεί φυσικά και κανείς από τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές. Η ομάδα θέλει ακόμη δουλεία για να φτάσει σε υψηλότερα σημεία απόδοσης, ο  χρόνος δουλεύει υπέρ τους και η βελτίωση θα έρθει σιγά-σιγά.