Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ο κόουτς αποφασίζει

Ο κόουτς αποφασίζει

img_4703


Αρκετές είναι οι προτάσεις για ποδοσφαιριστές που φτάνουν καθημερινά από μάνατζερς στα γραφεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Αυτές αφορούν τόσο παίκτες ηλικίας κάτω των 21, όσο και παίκτες που αν αποκτηθούν θα καταλάβουν θέση ξένου/κοινοτικού στο ρόστερ της ομάδας.

Τέτοια η ΟΜΟΝΟΙΑ διαθέτει πλέον μόνο μια, οπότε εναπόκειται στον προπονητή της ομάδας για ποια θέση θα την σπαταλήσει. Ο ίδιος πάντως δείχνει προς το παρόν να μην βιάζεται και να θέλει να αξιολογήσει καλά το ρόστερ του πριν προχωρήσει στην απόκτηση παίκτη. Υπάρχουν άλλωστε ποδοσφαιριστές τους οποίους έχει δει ελάχιστα αγωνιζόμενους όπως ο Εμπέμπα, ακόμα και ο Πλατινί.

Ο προπονητής πάντως πρέπει να είναι ο καθ’ ύλην αρμόδιος για τις όποιες μεταγραφές και αυτό πρέπει να είναι σεβαστό από όλους. Θεωρούμε πως ο κόουτς πρέπει να γίνει πιο απαιτητικός στο συγκεκριμένο θέμα, για να προχωράνε σιγά σιγά οι περιπτώσεις. Αυτός οφείλει απλά να υποδείξει ποιους θέλει και να επιμείνει σε αυτούς, εφόσον βέβαια είναι οικονομικά προσιτοί. Και προς Θεού (αυτό δεν αφορά τον Σαβέφσκι αλλά την ΟΜΟΝΟΙΑ) όχι άλλες διαρροές περιπτώσεων που θέλουμε, αλλά τελικά δεν θέλουμε, ή που κλείνουν και τελικά δεν κλείνουν. (βλ. Κωνσταντίνου και Ν’Ντάο)