Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ο κόσμος πιστεύει και θα το δείξει!

Ο κόσμος πιστεύει και θα το δείξει!

0img_3816


Είναι απόλυτα φυσιολογικό η ψυχολογία του κόσμου να επηρεάζεται από το τι βλέπει στο γήπεδο. Μπορεί λοιπόν στο πρώτο ημίχρονο η ΟΜΟΝΟΙΑ να ήταν κάπως φοβισμένη κόντρα στην Άστρα, όταν όμως ηρέμησε και έβαλε τη μπάλα κάτω, θύμισε κατά διαστήματα τη περσινή μαγική ομάδα του δεύτερου γύρου. Αυτό τόνωσε την αυτοπεποίθηση του κόσμου που είδε την ΟΜΟΝΟΙΑ στο σωστό δρόμο και την πιστεύει πολύ.

Η εικόνα της ομάδας βέβαια, είναι για το ΛΑΟ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μόνο ένα έξτρα κίνητρο. Το πρώτο κίνητρο, το πιο σημαντικό, είναι η αγάπη του για τούτη την ιδέα! Δεν είναι τυχαίο που η βασίλισσα είναι η λαοφιλέστερη ομάδα στο νησί, πρεσβεύει πολλά περισσότερα από τον αθλητισμό και για αυτό το λόγο ο ΛΑΟΣ της είναι πάντα εκεί.

Λοιπόν για να περνούμε σε αυτά που μας ενδιαφέρουν άμεσα: ο κόσμος πιστεύει στην ΟΜΟΝΟΙΑ, πιστεύει και σε αυτό που κτίζει ο Σαβέφσκι. Σε κάθε ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΗ συζήτηση, ακούς ότι “το ΓΣΠ πρέπει να είναι καμίνι, πρέπει να τους πνίξουμε εμείς”. Ο κόσμος γνωρίζει τη δύναμη του, γνωρίζει και τι πρέπει να κάνει. Τα μηνύματα είναι αισιόδοξα και θεωρούμε πως στο στάδιο της πρωτεύουσας την Πέμπτη θα δούμε…πράσινο σόου!