Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ο χρόνος δουλεύει υπέρ τους

Ο χρόνος δουλεύει υπέρ τους


Περισσότερη μπάλα και λιγότερο τρέξιμο και γυμναστήριο θα περιλαμβάνει όσο περνάνε οι μέρες το πρόγραμμα προπόνησης του Τόνι Σαβέφσκι. Τα πόδια των ποδοσφαιριστών είναι ακόμα βαριά κάτι που φάνηκε και από το φιλικό κόντρα στη Βίσλα και τις επόμενες ημέρες το τεχνικό τημ θα εφαρμόσει το κατάλληλο πρόγραμμα για να λυθούν σιγά σιγά.

Ο χρόνος δουλεύει υπέρ της ομάδας του Τόνι Σαβέφσκι καταρχάς από πλευράς φυσικής κατάστασης. Με τον έμπειρο Άλεξ Κάσερες στο τιμόνι της αερόβιας εκγύμνασης των παικτών, δεν ανησυχούμε καθόλου αφού μιλάνε για αυτόν τα αποτελέσματα. Σταδιακά όπως προαναφέραμε όμως οι προπονήσεις θα περιλαμβάνουν περισσότερο μπάλα, έτσι ώστε η ομάδα να φτάσει σε υψηλά επίπεδα ετοιμότητας τη 18η Ιουλίου.

Από κει και πέρα, κάθε μέρα που περνάει ανεβαίνουν και τα επίπεδα ομοιογένειας. Μεσοαμυντικά η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν άλλαξε ιδιαίτερα, μπροστά όμως υπάρχουν νέα πρόσωπα που μαθαίνουν ακόμα τους συμπαίκτες τους και αφομοιώνουν την τακτική του προπονητή τους. Σιγά σιγά στο κανονικό πρόγραμμα θα μπουν και οι Πλατινί, Εφραίμ και Χοσέ Θερβέρα. Στο 100% ομοιογένειας προφανώς δεν προλαβαίνουμε να φτάσουμε.