Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πάλεψε, επανήλθε…τώρα κι άλλη δουλειά!

Πάλεψε, επανήλθε…τώρα κι άλλη δουλειά!

sam_0204


Η ιστορία έχει αποδείξει πως δεν είναι εύκολο για  ένα ποδοσφαιριστή να φύγει από την ΟΜΟΝΟΙΑ με δανεισμό και να επιστρέψει σε αυτήν. Ελάχιστοι πραγματικά είναι οι παίκτες που τα κατάφεραν, με τους περισσότερους να μένουν στη μέση του δρομολογίου και να καταλήγουν σε μικρότερες ομάδες.

Ο Γιάννης Χατζηβασίλης τέθηκε πέρσι εκτός πλάνων και δόθηκε στον Άρη Λεμεσού, που αγωνιζόταν στη δεύτερη κατηγορία. Εκεί έπρεπε αρχικά να αποδείξει ότι αξίζει να είναι βασικός και όταν το κατάφερε, άρχισε να μαζεύει εμπειρίες. Τα αγωνιστικά λεπτά του έδωσαν την ευκαιρία να βελτιωθεί και επανήλθε φέτος αποφασισμένος να παλέψει την ευκαιρία του, αν του δινόταν.

Για καλή του τύχη στο πάγκο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι ο κατάλληλος άνθρωπος, έτσι η ευκαιρία του δόθηκε. Ο Χατζηβασίλης φαίνεται πως την άρπαξε από τα μαλλιά αφού με την προσπάθεια και τις εμφανίσεις του έπεισε το Σαβέφσκι να τον κρατήσει στο ρόστερ. Τα δύσκολα όμως (βλέπε καθιέρωση) τώρα αρχίζουν και ο Γιάννης το ξέρει καλά! Θα χρειαστεί μπόλικη δουλειά και πλήρης αφοσίωση, δεδομένα που ισχύουν άλλωστε για όλους τους μικρούς στο ρόστερ.