Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Προχωράει η οργάνωση του νέου προγραμματισμού

Προχωράει η οργάνωση του νέου προγραμματισμού

img_6724


Από τη στιγμή που η ΟΜΟΝΟΙΑ αποκλείστηκε από την Ευρώπη, στο σωματείο τρέχουν αναγκαστικά για να  οργανώσουν το Plan B. Ο χρόνος που μεσολαβεί μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος είναι αρκετός, κάτι περισσότερος από 1 μήνα. Με δεδομένο πως η πρεμιέρα είναι δύσκολη -με Ανόρθωση στο Παπαδόπουλος- πρέπει να βρεθούν οι τρόποι να διατηρηθούν οι ποδοσφαιριστές σε εγρήγορση.

Προς αυτή την κατεύθυνση, προγραμματίζεται μια σειρά από φιλικά, κάποια με ομάδες πρώτης κατηγορίας, ένα ίσως με εμπορικό αντίπαλο από το εξωτερικό. Ήδη έχουν αναφερθεί η Δόξα Κατωκοπιάς και ο Ολυμπιακός Πειραιώς σαν πιθανοί αντίπαλοι, με την πρώτη να έχει προφανώς πολύ περισσότερες πιθανότητες να τεθεί αντιμέτωπη με την ΟΜΟΝΟΙΑ. Επιπρόσθετα δεν πρέπει να ξεχνάμε και τη συμφωνία με το Παραλίμνι για το Μουλαζίμη που περιελάμβανε 2 φιλικά.

Πέραν των φιλικών, έχουμε ήδη γράψει πως είναι πιθανόν η ομάδα να μεταβεί σε ορεινή τοποθεσία (πέρσι είχε πάει στις Πλάτρες) για μίνι προετοιμασία. Οι επόμενες μέρες θα δείξουν αν η σκέψη θα υλοποιηθεί.