Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ράουφμαν: “Θα χρειαστεί συγκέντρωση στο πρώτο παιχνίδι”

Ράουφμαν: “Θα χρειαστεί συγκέντρωση στο πρώτο παιχνίδι”

img_0244


Για τα νέα αποκτήματα και την νέα ΟΜΟΝΟΙΑ που κτίζεται από τον Τόνι Σαβέφσκι, μίλησε στο Sigmalive, η παλιά δόξα της ομάδας μας, Ράινερ Ράουφμαν. Ο Ράινερ ξεχώρισε από τους καινούργιους τους Τέιλορ, Πλατινί και Γκικίεβιτς ενώ όσον αφορά το πρώτο παιχνίδι με την Άστρα στην Ρουμανία, δήλωσε πως οι πράσινοι πρέπει να αποφύγουν τα λάθη στο πρώτο ματς.

«Μου έκανε εντύπωση ο Τέιλορ. Είναι παίκτης που ψάχνει το γκολ, δεν φοβάται να μπει στην περιοχή. Ο Πλατινί έχει πολύ καλή τεχνική κατάρτιση. Ξεχώρισε και ο Γκικίεβιτς», επεσήμανε για τα νέα αποκτήματα. Μιλώντας ξεχωριστά για τον Γκικίεβιτς, ανέφερε: «Είναι θετικό ότι σκόραρε και αυτό θα τον βοηθήσει σημαντικά. Ξέρει που να βρίσκεται, σαν φορ της περιοχής. Δεν είναι μόνο αυτό. Βοηθά και στα αμυντικά καθήκοντα. Είναι γνωστό ότι η άμυνα, ξεκινά από την επίθεση. Ο Γκικίεβιτς είναι επιθετικός με προοπτικές και για αυτό αποκτήθηκε από την ΟΜΟΝΟΙΑ» .

«Δυστυχώς θα αγωνιστούμε με τον πιο δυνατό αντίπαλο που θα μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε. Παρακολούθησα την Άστρα και πρόκειται για μια αρκετά καλή ομάδα αν και δεν έχει εμπειρίες στην Ευρώπη. Όμως πιστεύω ότι θα κάνουμε αυτό που πρέπει για να περάσουμε στην επόμενη φάση . Στο πρώτο παιχνίδι που θα είναι εκτός, θα χρειαστεί συγκέντρωση από τους παίκτες για να αποφύγουν τα λάθη. Αν το πράξουμε η ΟΜΟΝΟΙΑ, δεν έχει τίποτα να φοβηθεί. Πιστεύω ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ θα περάσει στην επόμενη φάση. Είναι πλεονέκτημα , που το δεύτερο παιχνίδι θα γίνει στο Γ.Σ.Π μπροστά στον κόσμο μας», είπε για τις διπλές αναμετρήσεις με την Άστρα για τον 2ο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη ΕΔΩ.