Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Σκάρα: “Πιο ποιοτική από πέρσι η ομάδα” (vid)

Σκάρα: “Πιο ποιοτική από πέρσι η ομάδα” (vid)


Στην επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείου μας μίλησε ο Άντονι Σκαραμοτσίνο, ο οποίος εξέφρασε την άποψη ότι η φετινή ομάδα θα είναι πιο ποιοτική σε σχέση με πέρσι, αφού διατήρησε μεγάλο μέρος του βασικού της κορμού, ενώ προστέθηκαν σ’ αυτήν ποδοσφαιριστές με ποιότητα.

Εξήγησε πως ο λόγος που συνεχώς βελτιώνει την απόδοσή του είναι το γεγονός ότι έχει προσαρμοστεί, τόσο στη ζωή της Κύπρου, όσο και στην ομάδα μας, ενώ σημείωσε πως με το που ένας ποδοσφαιριστής φοράει τη φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αμέσως νιώθει το κίνητρο να δώσει χαρά στον κόσμο της.

Για τη νέα σεζόν τόνισε πως στόχος είναι η ομάδα μας να ξεκινήσει και να τελειώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ενώ υπογράμμισε πως ζητούμενο για τον ίδιο είναι να διατηρείται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, ούτως ώστε αυτό να έχει θετικό αντίκτυπο στο σύνολο.

Παραδέχθηκε πως η περσινή μεγάλη προσπάθεια του κόσμου για να σώσει την ΟΜΟΝΟΙΑ συγκίνησε τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έθεσαν σαν ελάχιστο στόχο να του δώσουν τη χαρά της εξασφάλισης Ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Επίσης, ανέφερε πως αυτός και η οικογένειά του απολαμβάνουν τη ζωή στην Κύπρο, ενώ υποσχέθηκε ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές θα δώσουν τα πάντα για την ΟΜΟΝΟΙΑ, θα έχουν πάθος και αποφασιστικότητα για να τερματίσουν στην πρώτη θέση.

Πιο κάτω παραθέτουμε βίντεο με δηλώσεις του Άντονι Σκαραμοτσίνο και πλάνα από προπόνηση στην Οπαλένιτσα.

omonoia.com.cy