Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Σκέμπρι: “Έτοιμοι στα Ευρωπαϊκά” (video)

Σκέμπρι: “Έτοιμοι στα Ευρωπαϊκά” (video)


Σειρά του Αντρέ Σκέμπρι να μιλήσει σήμερα στην κάμερα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ο Μαλτέζος φορ τόνισε πως η ομάδα δουλεύει σκληρά στην Πολωνία για να είναι έτοιμη στις 18 Ιουλίου.

Ο Σκέμπρι δήλωσε αισιόδοξος για τη νέα του σεζόν στο τριφύλλι και έθεσε ως στόχο να πετύχει πολλά γκολ. Δείτε πλάνα από την προπόνηση και δηλώσεις του ποδοσφαιριστή.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

“Όλα εξελίσσονται μια χαρά, ευτυχώς δεν έχουμε τραυματισμούς και προσδοκούμε πως όλοι οι ποδοσφαιριστές θα φτάσουμε στα επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης.

Το προπονητικό μας κέντρο είναι πολύ καλό, έχουμε όλα όσα χρειαζόμαστε, οι εγκαταστάσεις είναι εξαιρετικές, τα δωμάτια και το φαγητό επίσης καλά. Συνεπώς έχουμε όλα όσα χρειαζόμαστε εδώ.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας είναι εξαιρετικοί χαρακτήρες, όπως και οι νέοι που έχουν έρθει στην ομάδα. Έχουμε “δέσει” μεταξύ μας, διατηρήσαμε σε μεγάλο βαθμό τον περσινό μας βασικό κορμό και είναι με ικανοποίηση που έχουμε δημιουργήσει οικογενειακό κλίμα στην ομάδα μας.

Είναι σημαντικό το γεγονός ότι διατηρήσαμε το βασικό κορμό, κάναμε κάποιες μετεγγραφές που σίγουρα θα μας βοηθήσουν, προετοιμαζόμαστε πάρα πολύ καλά και τις επόμενες εβδομάδες θα καταφέρουμε να φτάσουμε το 100% της αγωνιστικής μας ετοιμότητας ενόψει των αγώνων στο Γιουρόπα Λιγκ.

Εύχομαι να συνεχίσω από εκεί που έμεινα την περσινή σεζόν, να πάρω περισσότερα αγωνιστικά λεπτά, να “χτίσω” στην περσινή σεζόν και να σκοράρω περισσότερα γκολ. Θα προσπαθήσω να πετύχω περισσότερα από δέκα γκολ, ωστόσο το πιο σημαντικό είναι να κερδίζει η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Όσο πιο μεγάλο χρονικό διάστημα μένεις σε ένα σύλλογο, τόσο καλύτερα αποδίδεις. Είμαι ένα χρόνο στην ΟΜΟΝΟΙΑ, έχω συνηθίσει όλους τους ανθρώπους εδώ και τους συμπαίκτες μου. Θυμάμαι πως στη Φερεντσβάρος οι πρώτοι έξι μήνες ήταν δύσκολοι, όμως μετά έκανα την καλύτερη μου χρονιά μέχρι στιγμής.

Το μήνυμα μου στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι να μείνουν δυνατοί, να είναι πάντα δίπλα στην ομάδα. Είναι σημαντικός για εμάς ο κόσμος, διότι ξέρουμε ότι είναι δίπλα μας και ειδικά όταν αγωνιζόμαστε στην έδρα μας είναι ο 12ος παίχτης της ομάδας.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι το δεύτερο μου “σπίτι”, νιώθω χαρούμενος εδώ, ο κόσμος είναι φανταστικός, ο κόσμος της Κύπρου είναι επίσης καταπληκτικός, είναι Μεσογειακός λαός όπως τη Μάλτα και ναι νιώθω σαν στο σπίτι μου στην ΟΜΟΝΟΙΑ”.