Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Σκεφτόμαστε μόνο την ΟΜΟΝΟΙΑ”

“Σκεφτόμαστε μόνο την ΟΜΟΝΟΙΑ”

img_5295


Δηλώσεις στα μέσα της Ρουμανίας έκαναν αμέσως μετά την τεσσάρα επί της Βιτορούλ ο προπονητής της Άστρα Ντάνιελ Ισάιλα και το μεγάλο αστέρι της Κονσταντίν Μπουτέσκου. Οι δυο άντρες εξέφρασαν την πεποίθηση πως σκέφτονται μόνο την ΟΜΟΝΟΙΑ και όχι το ντέρμπι με τη Στεάουα που ακολουθεί.

Ισάιλα: “Στην αρχή υποφέραμε γιατί παίζαμε πεισματικά σε πολύ μικρούς χώρους. Όταν στο ημίχρονο είπα στους παίκτες μου να ανοίξουν το παιχνίδι τους στις γραμμές τα πάντα άλλαξαν. Είναι σημαντικό που κερδίσαμε και πάμε με αυτοπεποίθηση για το επόμενο παιχνίδι. Η σκέψη μας είναι ήδη στο ματς με την ΟΜΟΝΟΙΑ. Πάμε στη Λευκωσία με μικρό μειονέκτημα, αλλά έχουμε αυτοπεποίθηση και πάμε να προκριθούμε. Το ματς με τη Στεάουα πρέπει να αναβληθεί αφού προκαλεί προβλήματα και για τους δυο. Δεν μπορούμε να παίξουμε Σάββατο και δεν μπορούν να παίξουν Κυριακή”.

Μπουτέσκου: “Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε δυσκολίες αλλά όταν σκοράραμε, όλα έγιναν πιο απλά. Σκόραρα 3 τέρματα, αλλά η νίκη ανήκει σε όλη την ομάδα γιατί δουλέψαμε σκληρά. Ο κόουτς μας έδωσε συμβουλές στο ημίχρονο και μας βοήθησε. Έρχεται δύσκολη περίοδος. Ίσως να ήταν καλύτερα να αναβληθεί το ματς με τη Στεάουα, αλλά θα σεβαστούμε οποιαδήποτε απόφαση. Πρέπει να πάρουμε τα πράγματα βήμα βήμα και αυτή τη στιγμή προέχει η ΟΜΟΝΟΙΑ”.