Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Στην τελική ευθεία

Στην τελική ευθεία

sam_0219


Στην τελική ευθεία μπαίνει σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ ενόψει του επαναληπτικού αγώνα με την Άστρα, στα πλαίσια του δεύτερου προκριματικού του Europa League. Οι δυο ομάδες εξήλθαν ισόπαλες 1-1 στον πρώτο αγώνα, αποτέλεσμα που δίνει ελαφρύ προβάδισμα στους πράσινους.

Στο Ηλίας Πούλλος υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για την έκβαση του παιχνιδιού. Γνωρίζουν πως το τελικό αποτέλεσμα εξαρτάται αποκλειστικά από την απόδοση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και σκοπεύουν να το δείξουν από το 1 μέχρι το 90. Την ίδια στιγμή δεν παραγνωρίζουν πως η Άστρα είναι μια πολύ επικίνδυνη ομάδα, ικανή να κάνουν τη ζημιά και θέλουν να είναι συγκεντρωμένοι.

Ο αγώνας έχει πολύ μεγάλη σημασία για όλο το πράσινο οικοδόμημα. Καταρχάς, ενδεχόμενη πρόκριση θα αποτελέσει μια γερή οικονομική ανάσα, αφού θα εξασφαλιστεί άλλο ένα παιχνίδι στο ΓΣΠ. Κατά δεύτερο είναι θέμα γοήτρου και συγκομιδής ευρωπαϊκών βαθμών. Τέλος η κλήρωση του τρίτου προκριματικού επιτρέπει στους πράσινους να αισιοδοξούν πως μπορούν να φτάσουν μέχρι τα πλέι οφ και εκεί να κτυπήσουν ρέστα για τους ομίλους.