Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Συζήτηση εφ΄όλης της ύλης

Συζήτηση εφ΄όλης της ύλης

img_4686


Συνάντηση με το γραφείο τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είχαν όπως αναφέραμε σε προηγούμενο μας άρθρο, οι ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΕΣ ιστοσελίδες. Η συνάντηση ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητική αφού από την πλευρά τους οι διοικούντες είχαν την ευκαιρία να εξηγήσουν κάποιες σκέψεις τους, ενώ οι ιστοσελίδες εξέφρασαν κάποιους προβληματισμούς και ανησυχίες.

Οι ανησυχίες αυτές είχαν να κάνουν κυρίως με την διαχείριση του αποκλεισμού και των οικονομικών, αλλά και των διάφορων φημών που βλαστάνε μετά από κάθε αρνητικό αποτέλεσμα. Το γραφείο τύπου απάντησε σχεδόν όλα τα ερωτήματα (ακόμα και μεταγραφικά όπως οι περιπτώσεις Κωνσταντίνου και Ντάο) και δεσμεύτηκε να διερευνήσει κάποια πράγματα που συζητιούνται μεταξύ του κόσμου.

Το συμπέρασμα που βγήκε είναι πως διάθεση υπάρχει από όλους για το καλό της ΟΜΟΝΟΙΑ, χρειάζεται όμως σε αυτή την προσπάθεια ειλικρίνεια. Ο κόσμος έμεινε κοντά στην τιτάνια μάχη που ξεκίνησε πέρσι το Μάρτιο επειδή το συμβούλιο του παρουσίασε τις πραγματικές διαστάσεις του προβλήματος και ανέλαβε ευθύνες για κάποια λάθη. Αν δεν διατηρηθεί η ειλικρίνεια, δεν θα μπορεί να λειτουργήσει τίποτα. Το βέβαιο είναι πως τέτοιου είδους συναντήσεις πρέπει να γίνονται συχνά.