Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τα πλάνα του Σαβέφσκι

Τα πλάνα του Σαβέφσκι

img_4742


Γνωστό εδώ και μέρες είναι το δίλημμα του Τόνι Σαβέφσκι: να ξεκινήσει με τον Αντρέ Σκέμπρι, ή τον Ούκας Γκικίεβιτς στην κορυφή της επίθεσης; Ανάλογα με τη τακτική που θα επιλέξει, θα αποφασίσει και ποιος από τους δυο παίκτες θα είναι αιχμή του δόρατος για την ΟΜΟΝΟΙΑ, με τον κόουτς ασφαλώς να γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα που πρέπει να κτυπήσει. Οι άλλες θέσεις είναι λίγο πολύ γνωστές.

Άμυνα

Στο τέρμα ο Ζοσέ Μορέιρα που θα έχει ως στόχο του το μηδέν παθητικό. Μπροστά του στο δεξί άκρο ο Χοσέ Μαρτίνεθ, στο αριστερό ο Άνθονι Σκαραμοτσίνο και κεντρικό αμυντικό δίδυμο Αντράντε και Αλαμπί. 4 από τους 5 παίκτες έπαιζαν πέρσι μαζί και αναμένουμε δεμένη άμυνα.

Μεσαία Γραμμή

Για τον άξονα δεν υπάρχει αμφιβολία, Σοάρες και Λεάντρο θα είναι τα αμυντικά χαφ, με το Νούνο Ασσίς σε ρόλο επιτελικού. Στα φτερά τώρα όλα είναι ανοικτά. Ξεκάθαρο προβάδισμα έχει ο Τόνι Τέιλορ, ενώ αν δεν ξεκινήσει στη κορυφή, βασικός στα άκρα αναμένεται και ο Αντρέ Σκέμπρι. Αν όμως ο Σκέμπρι παίξει μπροστά, τη θέση του θα πάρει κατά πάσα πιθανότητα ο Λουίς Σοάρες Πλατινί, με τον Εφραίμ να έχει επίσης κάποιες ελπίδες.

Επίθεση

Το είπαμε και στον πρόλογο, όλα θα εξαρτηθούν από τη τακτική του Σαβέφσκι. Θα ξεκινήσει λοιπόν, ένας εκ των Γκικίεβιτς και Σκέμπρι.