Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τηλεοπτικά από την Primetel το φιλικό με Ξάνθη

Τηλεοπτικά από την Primetel το φιλικό με Ξάνθη

sam_0503


Τηλεοπτικά θα μεταδοθεί το πρώτο φιλικό παιχνίδι επί Κυπριακού εδάφους της ομάδας μας με αντίπαλο τη SKODA Ξάνθη. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Τετάρτη και θα αρχίσει στις 8 το βράδυ. Η Primetel θα συνδεθεί με το ΓΣΠ από τις 19:20 με την εκπομπή Pre-Game ενώ στο τέλος του παιχνιδιού θα ακολουθήσουν δηλώσεις από τους πρωταγωνιστές.

Η ενημέρωση από την PRIMETEL:

ΟΜΟΝΟΙΑ vs SKODA ΞΑΝΘΗ!
ΖΩΝΤΑΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ PrimeTel

Την τελική πρόβα πριν τις Ευρωπαϊκές εξετάσεις της Ομόνοιας, θα μεταδώσει η PrimeTel, σε κλειστή ζώνη, από την τηλεοπτική της πλατφόρμα. H λαοφιλής ομάδα φιλοξενεί την SKODA Ξάνθη στο ΓΣΠ.

To 5ο φιλικό και πρώτο της Ομόνοιας επί κυπριακού εδάφους, θα διεξαχθεί την Τετάρτη 10 Ιουλίου στις 20:00. Του αγώνα θα προηγηθεί η εκπομπή Pre-Game με ζωντανά ρεπορτάζ, από τις 19:20, ενώ αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα θα ακολουθήσουν δηλώσεις από τους πρωταγωνιστές.

Η PrimeTel προσφέρει το παιχνίδι, σε όλους όσοι δεν πρόλαβαν να κάνουν την συνδρομή τους, μέσω της υπηρεσίας Live Streaming http://streaming.primetel.com.cy/. Έτσι δίνεται ακόμα μία φορά η ευκαιρία στους φίλους της Ομόνοιας που βρίσκονται εντός Κύπρου ή στο εξωτερικό να παρακολουθήσουν τον φιλικό αγώνα μέσω όλων των ηλεκτρονικών συσκευών που υποστηρίζουν την υπηρεσία Live Streaming, δηλαδή τον υπολογιστή, το tablet ή το smartphone.

Εάν επιθυμείτε να παρακολουθήσετε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια Πρωταθλήματος και Κυπέλλου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ γίνετε έγκαιρα συνδρομητές σε ένα από τα πακέτα της PrimeTel.

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ στο www.primetel.com.cy ή καλέστε 133 ή επισκεφθείτε ένα από τα κέντρα εξυπηρέτησης της PrimeTel.