Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Χρειάζεται 1 με 1,5 εκατομμύριο

Χρειάζεται 1 με 1,5 εκατομμύριο

img_2138


Συνάντηση με τη διοίκηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είχαν νωρίς το απόγευμα οι ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΕΣ ιστοσελίδες. Σε αυτήν τέθηκαν επί τάπητος αρκετά θέματα και προβληματισμοί και συζητήθηκαν για 2 περίπου ώρες. Το πιο σημαντικό που βγήκε από τα όσα λέχθηκαν, είναι πως η ΟΜΟΝΟΙΑ χρειάζεται 1 με 1,5 εκατομμύριο για τα κριτήρια Σεπτεμβρίου.

Ο πρόεδρος Μυλωνάς, αφού τόνισε πως “τα κριτήρια Μαρτίου τα πέρασε καθαρά ο κόσμος” και αποκάλυψε πως έχουν περαστεί και τα κριτήρια Ιουνίου, ξεκαθάρισε πως ξεκινάει νέα μάχη για το Σεπτέμβριο, αφού υπάρχουν συγκεκριμένες οφειλές που πρέπει να τακτοποιηθούν. Το ποσό που χρειάζεται το σωματείο είναι μεταξύ 1 και 1,5 εκατομμυρίου.

Όσον αφορά τους τρόπους που θα προσπαθήσει η ΟΜΟΝΟΙΑ να καλύψει την τρύπα αυτή περιλαμβάνουν χορηγούς και κόσμο. Ήδη έχουν ξεκινήσει επαφές για να βάλουν επιφανείς φίλοι του σωματείου κάποια χρήματα και έκλεισαν κάποιες εμπορικές συμφωνίες. Από κει και πέρα ο πρόεδρος Μυλωνάς εξέφρασε την πεποίθηση πως μπορούν να διατεθούν άλλα 2χιλιάδες διαρκείας, ενώ θα εκδοθούν και λαχνοί οικονομικής ενίσχυσης. Τέλος έσοδα θα αποφέρουν και τα φιλικά που προγραμματίζονται μέσα στο Σεπτέμβριο.