Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Damage control και άμεσα!

Damage control και άμεσα!

sak_3892


Η επόμενη μέρα του αποκλεισμού βρίσκει τους πάντες απογοητευμένους, πάνω από όλους όμως τον κόσμο. Τον κόσμο που έκανε την δική του μαραθώνια μάχη και βγήκε νικητής. Που ήθελε την πρόκριση και την ευρωπαϊκή διάκριση για να σηκώσει για τα καλά το κεφάλι, να νιώσει για τα καλά πως είμαστε εδώ.

Διαχείριση ζημιών. Αυτό πρέπει αν γίνει από δω και πέρα, διαχείριση της κατάστασης, αρχίζοντας πρώτα από όλα με την απογοήτευση του κόσμου. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν μπορεί να επιβιώσει χωρίς το κόσμο της, ο τελευταίος όμως χρειάζεται δυνατά κίνητρα για να παραμείνει κοντά! Κίνητρα και πράξεις, διορθωτικές κινήσεις.

Από κει και πέρα, άμεσα πρέπει να καλυφθεί η οικονομική ζημιά που θα υποστεί η ΟΜΟΝΟΙΑ από τον αποκλεισμό. Υπολογίζαμε τουλάχιστον άλλο μισό εκατομμύριο αν η ομάδα περνούσε στον επόμενο προκριματικό και πλέον αυτά τα λεφτά έκαναν φτερά. Αν η χρονιά ξεκινήσει με καθυστερήσεις πληρωμών και εκκρεμότητες, πραγματικά ζήτω που καήκαμε.

Τέλος χρειάζεται και άμεση διόρθωση λαθών, όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι. Έγιναν λάθη που στοίχισαν και δυστυχώς είναι επαναλαμβανόμενα. Στα του ρόστερ αν ο Σαβέφσκι θεωρεί πως υπάρχουν κενά, να απαιτήσει παίκτη. Έχουμε ένα μήνα μέχρι το πρωτάθλημα και δεν υπάρχουν δικαιολογίες.