Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τόνι: “Πιστεύω στους παίκτες μου, μπορούν για την πρόκριση”

Τόνι: “Πιστεύω στους παίκτες μου, μπορούν για την πρόκριση”

image


Πίστη στου ποδοσφαιριστές του έδειξε στην σημερινή διάσκεψη ο Τόνι Σαβέφσκι. Το omonoianews.com ήταν εκεί για να σας μεταφέρει τις δηλώσεις του κόουτς ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την Άστρα για το Γιουρόπα Λιγκ.

Δείτε αργότερα σε βίντεο τη διάσκεψη.

Πρώτη τοποθέτηση:

“Έχουμε αύριο τον επαναληπτικό, το δεύτερο ημίχρονο, πήραμε καλό σκορ εκεί, αλλά δεν αρκεί αυτό, χρειαζόμαστε την πρόκριση, θέλουμε ένα καλό παιχνίδι αύριο. Η Άστρα είναι καλή ομάδα με καλούς παίκτες, πιο έτοιμη αφού ξεκίνησε και το πρωτάθλημα τους. Πιστεύω στην ομάδα μου, στους παίκτες. Μπορούνε και το αποδείξανε. Να τα καταφέρουμε αύριο να πάρουμε την πρόκριση που είναι το ζητούμενο”.

Ερωτήσεις/απαντήσεις:

Ποιες οι διαφορές με το παιχνίδι στη Ρουμανία;
Το σκορ υποτίθεται ότι είναι υπέρ μας, δεν ξέρουμε να παίζουμε με το σκορ όταν είναι υπέρ μας πιστεύω, εμείς ξεκινάμε στο 0-0 και πάμε για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Το παιχνίδι μηδενίζεται. Οι άλλοι είναι πιο επικίνδυνοι γιατί πρέπει να κυνηγήσουν το σκορ που είναι εις βάρος τους.

Πιο δύσκολο λέτε το παιχνίδι αυτό, που το στηρίζεται;
Θεωρητικά έχουμε καλό σκορ αλλά αυτά δεν μετράνε, δεν πρέπει να το έχουμε στο μυαλό μας γιατί πρέπει να πάμε για να κερδίσουμε, και επειδή η Άστρα είναι καλή ομάδα.

Πιστεύετε ότι υπάρχει καμία έκπληξη στο παιχνίδι της Άστρα που δεν είδατε και σας κάνει να ανησυχείτε;
Η Άστρα δεν έχει δείξει μέχρι που μπορεί να φτάσει στο παιχνίδι της. Είμαστε στην αρχή όλες οι ομάδες. Αυτή είναι λίγο πιο έτοιμη. Με τα συνεχόμενα παιχνίδια όσο παίζεις, τόσο γίνεσαι και καλύτερος.

Αρκετά κρίσιμο το παιχνίδι και θέμα γοήτρου, υπάρχει πίεση;
Η ΟΜΟΝΟΙΑ είμαστε, όσο υπάρχει ΟΜΟΝΟΙΑ υπάρχει πίεση. Αυτό είναι νορμάλ, δεν υπάρχει κάτι ξεχωριστό πάνω σε αυτό. Όπως ακούω ο κόσμος θα είναι παρών, είναι σημαντικό να υπάρχει ενθουσιασμός, αλλά όχι απογοήτευση ότι και αν συμβεί. Το σωματείο έχει ανάγκη τον κόσμο.

Όσο στα φιλικά όσο και στο Βουκουρέστι, η ΟΜΟΝΟΙΑ δέχεται γκολ στα αρχικά στάδια του αγώνα.. είναι θέμα αυτοσυγκέντρωσης;
Ναι

Διέφερε το παιχνίδι της Άστρα στο πρωτάθλημα, το οποίο και παρακολουθήσατε;
Πάντα συμβαίνει κάτι καινούργιο, εμείς κάτι είδαμε, ελπίζω να τα είδαμε όλα.

Για το γεγονός ότι είναι θέμα αυτοσυγκέντρωσης έχετε μιλήσει με τους παίκτες;
Προσπαθούμε όσο μπορούμε να το βελτιώσουμε.

Ετοιμότητα της ομάδας πως την κρίνεται; Είσαστε ευχαριστημένος;
Είμαστε ευχαριστημένοι σε αυτό το επίπεδο που είμαστε. Η Άστρα είναι πιο έτοιμη, έχει δώσει περισσότερα επίσημα παιχνίδια. Εμείς θέλουμε να πάρουμε την πρόκριση, εκεί είναι η σκοπιμότητα και εκεί είναι η ουσία.

Το γεγονός ότι θα υπάρχει ένα γεμάτο γήπεδο αύριο, βάζει περισσότερη πίεση;
Οι παίκτες θέλουν να προκριθούν, η πίεση δεν έχει να κάνει με το αν είναι γεμάτο γήπεδο. Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι για τα επόμενα 2-3 χρόνια πρέπει να είναι εκεί και αυτός είναι που θα σώσει την ομάδα. Ο κόσμος έχει την πίεση παραπάνω από εμάς. Δεν είναι δικαιολογία για εμάς αυτό. Το άγχος και η πίεση είναι μέσα μας και προσπαθούμε να το ελέγχουμε όσο καλύτερα μπορούμε.

Για την ετοιμότητα Εφραιμ, αν μπορεί για 90λεπτό.
Ο Γιώργος άργησε να ξεκινήσει στην προετοιμασία. Το αν βγάζει ή δεν βγάζει θα το δούμε στο παιχνίδι, όταν αποφασίσουμε εμείς να παίξει ο Γιώργος.