Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άνετο διπλό – Χατ-τρικ ο Μπουτέσκου (vid)

Άνετο διπλό – Χατ-τρικ ο Μπουτέσκου (vid)


Μια εντελώς διαφορετική Άστρα παρέταξε σήμερα ο Ντανιέλ Ισάιλα, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Ρουμανίας.

Σε σχέση με τον αγώνα με την ΟΜΟΝΟΙΑ στο Βουκουρέστι, ο Ρουμάνος τεχνικός είχε αλλάξει 5 πρόσωπα στο αρχικό του σχήμα. Στην ενδεκάδα ήταν ο Βινσέντ Λαμπάν, του οποίου έληξε η τιμωρία στην Ευρώπη και αναμένεται να ξεκινήσει βασικός στο ΓΣΠ. Στον πάγκο έμειναν οι Γιουσέφ, Ματέλ, Τέμπο και Μπουκαρί, ενώ ο Γιαχάγια ήταν εκτός 18άδας.

Οι Ρουμάνοι συνέτριψαν την Βιτορούλ με 4-0, με τον Μπουτέσκου να είναι ο κορυφαίος και να πετυχαίνει τρία γκολ μέσα σε 10 λεπτά (50′, 53′, 59′). Ο Γουίλιαμ Αμορίν ήταν αυτός που έγραψε το τελικό 4-0 στο 65ο λεπτό. Η Άστρα ήταν καλύτερη από τον αντίπαλο της που φαίνεται χαμηλής δυναμικότητας και δίκαια πήρε τη νίκη.

Τον αγώνα παρακολούθησε η τεχνική ηγεσία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, κρατώντας αρκετές σημειώσεις αφού η αντίπαλος μας στο Γιουρόπα Λιγκ, έδειξε νέα πράγματα στο αποψινό ματς, κυρίως επιθετικές αρετές (κόντρα σε κακή βέβαια άμυνα), που πρέπει να αντιμετωπίσουν οι πράσινοι την Πέμπτη.

Δείτε σε βίντεο τα 4 γκολ των Ρουμάνων, που πέτυχαν μία νίκη που θα τους βοηθήσει στην ψυχολογία ενόψει του αγώνα στη Λευκωσία.

Η σύνθεση της Άστρα κόντρα στην Βιτορούλ Κονστάντα:

S. Lung – Bărboianu, A. Mureşan, Găman, Morais – Laban (71′ Matel), Takayuki – Enache (46′ Tembo), Budescu (66′ Bukari), De Amorim – Fatai.