Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άφησε ανοικτό το παραθυράκι

Άφησε ανοικτό το παραθυράκι

sam_0073


Δεν μίλησε με γρίφους, ούτε κρύφτηκε ο Αντρέας Δημητρίου για το θέμα της μιας θέσης ξένου που έχει διαθέσιμη η ΟΜΟΝΟΙΑ, μιλώντας χθες στην PrimeTel. Ο προπονητής είναι αυτός που θα αποφασίσει αν θέλει παίκτη. Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι ο Αντρέας είπε τα εξής:

Η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας έγινε πολύ προσεγμένα. Προς το παρών έχει κλείσει το ρόστερ. Δεν έχει σκέψη τώρα για ενίσχυση, υπάρχει όμως ένα παραθυράκι, και εάν η τεχνική ηγεσία κρίνει πως χρειάζεται, θα γίνει.

Ότι πει ο Σαβέφσκι λοιπόν, που προς το παρόν πάντως δεν έχει όλο το ρόστερ του για να έχει μια πλήρη άποψη. Γράφαμε και χθες πως δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση για μέσο, αλλά αυτό δεν αναμένεται άμεσα. Ο κόουτς πρώτα θα δει τις δυνατότητες και την ευελιξία του ρόστερ και μετά θα αποφασίσει.

Ακόμα και με δεδομένο πάντως πως το ρόστερ είναι συμπληρωμένο, οι προτάσεις δεν σταματάνε να έρχονται στην Καρπενησίου και αφορούν διάφορες θέσεις. Παρά τα προβλήματα, η ΟΜΟΝΟΙΑ λόγω μεγέθους και κόσμου, δεν παύει να είναι ελκυστικός προορισμός για ένα ποδοσφαιριστή.