Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αυξημένα κίνητρα στο φετινό πρωτάθλημα

Αυξημένα κίνητρα στο φετινό πρωτάθλημα

img_5434


Αυξημένα κίνητρα θα έχουν φέτος οι ομάδες του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος. Ο πρωταθλητής και ο δευτεραθλητής θα έχουν αυξημένες πιθανότητες για είσοδο σε Ευρωπαϊκό Όμιλο, αφού ο πρωταθλητής θα ξεκινήσει την ευρωπαϊκή προσπάθεια του από τον τρίτο προκριματικό του Champions League των πρωταθλητών και ο δευτεραθλητής από τον τρίτο των μη πρωταθλητών. Εάν αποκλειστούν, θα έχουν μία δεύτερη ευκαιρία, αφού θα αγωνιστούν στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Το λέμε για παίκτες, προπονητές και διοίκηση. Ο τίτλος είναι αυτοσκοπός. Υπάρχει πολλή δουλειά να γίνει. Υπάρχει δουλειά όσον αφορά το αγωνιστικό αφού έχουμε αδυναμίες, ενώ εκκρεμούν μεταγραφικές υποθέσεις. Είναι δουλειά του Σαβέφσκι και των συνεργατών του να βρουν τι πήγε λάθος και να το φτιάξουν, όπως δουλειά τους είναι να αποφασίσουν τι θέλουν. Πολλή δουλειά όμως υπάρχει να γίνει και από πλευρά διοίκησης.

Όταν μόνο για το πρωτάθλημα βλέπουμε κάθε χρόνο τα αίσχιστα, φανταστείτε τι θα δούμε φέτος! Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να προστατευθεί από τα κυκλώματα και πρέπει στο τέλος να είναι πρωταθλήτρια. Για να γίνει αυτό χρειάζονται πολλά.