Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Για αυτό επιλέχθηκαν δυνατοί αντιπάλοι

Για αυτό επιλέχθηκαν δυνατοί αντιπάλοι

sam_0139


Εντάξει, σε κανένα δεν αρέσει να χάνει. Ούτε στους οπαδούς, ούτε στους παίκτες. Ακόμα κι αν είναι φιλικό, στόχος σε κάθε παιχνίδι όταν σε λένε ΟΜΟΝΟΙΑ, επιβάλλεται να είναι η νίκη και αν δεν ισχύει αυτό σε κάποια στιγμή, τι νόημα έχει να το παλεύουμε; Η ΟΜΟΝΟΙΑ δημιουργήθηκε για πρωτιές.

Έχοντας πει τα πιο πάνω όμως, οφείλουμε και να πούμε πως ο καιρός που μας ικανοποιούσε να βλέπουμε 5άρες και 6άρες σε φιλικά, επί μπυραριών που μαζεύτηκαν λίγο πριν το παιχνίδι για να παίξουν μπάλα, έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε πλήρη γνώση του γεγονότος ότι η Βίσλα (όπως και η Λεχ) θα ήταν σε καλύτερο βαθμό ετοιμότητας αυτό το καιρό, εντούτις επέλεξε να την αντιμετωπίσει. Παίζοντας με μια ομάδα καλύτερη αυτή την εποχή, μπορούν πιο εύκολα να διαγνωσθούν αδυναμίες και λάθη.

Η ουσία βέβαια, είναι αυτές οι αδυναμίες και τα λάθη να διορθωθούν στην πορεία. Ο Σαβέφσκι θα έχει οπωσδήποτε πολλά να πει στους παίκτες του και αυτοί πρέπει με τη σειρά τους να δουλέψουν για να βελτιωθούν. Έχουμε μπει πλέον στον Ιούλιο και όπου νάσαι θα γνωρίζουμε τον αντίπαλο μας τη 18η Ιουλίου. Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπαίνει στην τελική ευθεία.