Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δύσκολα μεταγραφή τώρα

Δύσκολα μεταγραφή τώρα

img_6669


Από τη στιγμή που όλα δείχνουν πως δύσκολα θα γίνει η μεταγραφή Μιχάλη Κωνσταντίνου στην ΟΜΟΝΟΙΑ, πολύ δύσκολα θα γίνει και οποιαδήποτε μεταγραφή μεγάλου (πάνω από 21) ποδοσφαιριστή άμεσα. Οι πράσινοι δεν έχουν το δικαίωμα να δηλώσουν άλλο ξένο στην Ευρώπη (έτσι κι αλλιώς είναι αργά για την Άστρα), έτσι δεν υπάρχει και λόγος βιασύνης.

Στη περίπτωση Κωνσταντίνου, τα πράγματα είναι κάπως συγχυσμένα. Ο προπονητής έδειχνε μάλλον θετικός, αν και ουδέποτε επιβεβαιώθηκε κάτι τέτοιο, ενώ ήταν γνωστό πως κοιτούσε και προς πιο νεαρούς. Οι εξελίξεις όμως κάπου παγώνουν -κάποιοι το συνδέουν με τον τρόπο που είχε φύγει την πρώτη φορά- με αποτέλεσμα να οδηγούμαστε προς ναυάγιο, αφού για το Μιχάλη ενδιαφέρονται ΑΕΚ και Απόλλωνας. Το να απορριφθεί ένας ποδοσφαιριστής για τον α ή β λόγο, ακόμα κι αν εμείς διαφωνούμε με την απόρριψη, δεν είναι κάτι παράλογο. Τίθονται όμως άλλα θέματα, όπως το γιατί να μιλήσει ανοικτά και επίσημα η ΟΜΟΝΟΙΑ για το θέμα, αν υπήρχαν αμφιβολίες.

Όπως και να έχει, πίσω στα της μεταγραφής. Ξένο ποδοσφαιριστή δεν δικαιούμαστε. Και ο Σαβέφσκι φαίνεται να σκέφτεται πως από τη στιγμή που δεν θα πάρει Κύπριο για μπροστά, καλύτερα θα ήταν να κάνει υπομονή, να σιγουρευτεί για ποια θέση ψάχνει παίκτη και μετά να πράξει. Με αυτό το σκεπτικό, φαίνεται πως ο 17ος ξένος/κοινοτικός θα αργήσει να έρθει.

Τα πιο πάνω βέβαια δεν ισχύουν για παίκτες u21. Για αυτούς δεν υπάρχουν περιορισμοί, γι αυτό και μελετούνται συνεχώς. Αν κάποιος αρέσει και είναι στα οικονομικά πλαίσια που έχουν τεθεί, θα αποκτηθεί ως επένδυση.