Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Εγκαινιάζει…νέα φιλοσοφία ο Jayme

Εγκαινιάζει…νέα φιλοσοφία ο Jayme


Τυπικής διαδικασίας είναι οι εκκρεμότητες στην περίπτωση του Jayme Juan και όλα δείχνουν πως ο νεαρός Βραζιλιάνος θα αποτελέσει το έβδομο φετινό απόκτημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Με βάση την πληροφόρηση μας, πολύ δύσκολα θα χαλάσει η μεταγραφή αφού υπάρχει συμφωνία μεταξύ παίκτη και ΟΜΟΝΟΙΑΣ, με τον ίδιο το νεαρό να είναι ενθουσιασμένος.

Αν τελικά όλα κυλήσουν καλά και ο Jayme ανακοινωθεί και επίσημα, ο νεαρός θα εγκαινιάσει και τη νέα φιλοσοφία της ομάδας. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε κάνει ξεκάθαρο πως θα κινείται πλέον για νεαρούς υποσχόμενους, αυτό που δεν ήταν όμως ξεκάθαρο ήταν ότι δεν ενδιαφέρουν μόνο οι μικροί Κύπριοι, αλλά και από άλλες χώρες. Προτεραιότητα θα δίνεται βέβαια στην ακαδημία.

Καθώς μιλάμε, εξετάζονται κι άλλοι ποδοσφαιριστές που δεν έχουν κλείσει ακόμα τα 21. Για τον πρώτο άλλωστε έχουμε γράψει, πρόκειται για τον 18χρονο Πολωνό τερματοφύλακα Μιχάου Ντούντεκ που δοκιμάζεται ήδη. Πέραν από το Ντούντεκ, ο Σαβέφσκι με τους συνεργάτες του μελετούν τις περιπτώσεις ενός κεντρικού αμυντικού και κάποιων μέσων. Άλλοι από Ευρώπη, άλλοι μη κοινοτικοί.