Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Βίτζεβ-ΟΜΟΝΟΙΑ 0-0

Βίτζεβ-ΟΜΟΝΟΙΑ 0-0

Στιγμιότυπο πριν ξεκινήσει το ματς

Χωρίς γκολ ολοκληρώθηκε το τελευταίο φιλικό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με αντίπαλο την Πολωνική Βίτζεβ Λοτς. Το omonoianews.com είναι εκεί για να σας μεταφέρει φωτογραφικό υλικό από το παιχνίδι. Σήμερα δεν υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη και ο κόσμος της ομάδας μας θα ενημερώνεται μέσω των λογαριασμών της ομάδας μας σε twitter και  facebook.


Διαβάστε ακόμα: Φωτορεπορτάζ Βίτζεβ-ΟΜΟΝΟΙΑ

Η ενημέρωση από το λογαριασμό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ:

Τέλος αγώνα. Η ομάδα μας εξήλθε ισόπαλη 0-0 απέναντι στη Βίτσεβ Λοτζ.

Στο 80′ ο Κατελάρης στη θέση του Σοάρες.

Αλλες δύο αλλαγές στο 65′ με τους Παναγιώτου και Χατζηβασίλη να μπαίνουν στο παιχνίδι και τους Χαραλάμπους και Θεράποντος να αποχωρούν.

Στο 57′ τέσσερις αλλαγές. Μέσα οι Μπρούκς, Κυριάκου, Τέιλορ και Λεάντρο, έξω οι Μορέιρα, Θερβέρα, Πλατινί και Αγκουιάρ αντίστοιχα.

Με αλλαγές στο β´ ημίχρονο η ομάδα μας. Οι Αλαμπί, Σκαραμοτσίνο και Γκικίεβιτς, στη θέση των Αντράντε, Εμπέμπα και Ρουσιάς αντίστοιχα.

Τέλος α’ ημιχρόνου. 0-0 το αποτέλεσμα.

Σέντρα του Ρουσιά, προβολή από τον Πλατινί και πλασέ από τον Θεράποντος από το ύψος του πέναλτι, αποκρούει στην γραμμή αμυντικός στο 27′.

Πολύ καλή εκτέλεση φάουλ του Μαργκάσα στο 25′, αποκρούει ο τερματοφύλακας.

Έχει ξεκινήσει το φιλικό παιχνίδι. Παίζουμε στο 15′ και το αποτέλεσμα παραμένεισ το 0-0.

Εκτός έμειναν για προληπτικούς λόγους οι Νούνο Ασίς και Αντρέ Σκέμπρι, όπως και ο Γιώργος Εφραίμ που ακολουθεί εξειδικευμένο πρόγραμμα.

———————————————————————————

Πως θα αγωνίζεται η ΟΜΟΝΟΙΑ: Κάτω από το τέρμα ο Ζοσέ Μορέιρα, δεξιά για πρώτη φορά ξεκινάει παιχνίδι βασικός ο Χοσέ Θερβέρα, με τον Χριστόφορο να κινείται από την άλλη πλευρά. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Αντράντε και Εμπέμπα. Τριάδα στο κέντρο οι Σοάρες, Μαργκάσα και Αγκουιάρ. Ο μικρός Θεράποντος ξανά στο σχήμα του Τόνι, δεξιά στην επίθεση, με τον Πλατινί να είναι από τα αριστερά. Στην κορυφή της επίθεσης ο Ονησίφορος Ρουσιάς.

OMONOIA: Μορέιρα, Θερβέρα, Χαραλάμπους, Αντράντε, Εμπέμπα, Αγκουιάρ, Μαργκάσα, Σοάρες, Θεράποντος, Πλατινί και Ρουσιάς.

WIDZEW: Mielcarz, Bartkowski, Augustyniak, Mroziński, Płotka, Kasprzak, Okachi, Alex Bruno, Batrović, Kaczmarek, Rybicki