Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Η επίσημη θέση για Μπουρουτζίκα και Φωτόπουλο

Η επίσημη θέση για Μπουρουτζίκα και Φωτόπουλο


Ανακοίνωση σχετικά με την εκδίκαση των υποθέσεων Μπουρουτζίκα και Φωτόπουλου

Η Επιτροπή Επίλυσης Διαφορών της ΚΟΠ εξέδωσε σήμερα δύο αποφάσεις που αφορούν το Σωματείο μας, στην υπόθεση 37/11 Δημήτρης Μπουρουτζίκας ν ΟΜΟΝΟΙΑ και στην υπόθεση 23/12 Στέργιος Φωτόπουλος ν ΟΜΟΝΟΙΑ.

Ο γυμναστής Δημήτρης Μπουρουτζίκας είχε καταφύγει κατά του Σωματείου μας ζητώντας αποζημιώσεις €128,000 περίπου, για παράνομο τερματισμό συμβολαίου καθώς και €20,000 περίπου ως δεδουλευμένους μισθούς. Ο κ. Μπουρουτζίκας ήταν βοηθός του κ. Μπάγιεβιτς. Με την απόφαση της η Επιτροπή Επίλυσης Διαφορών απορρίπτει την απαίτηση στο μέρος που αφορά τις αποζημιώσεις, ενώ εκδίδει απόφαση για το ποσό των €20,597 δεδουλευμένους μισθούς κάτι που εξάλλου ήταν παραδεκτό από το Σωματείο.

Η δεύτερη υπόθεση αφορά την απαίτηση του γυμναστή Στέργιο Φωτόπουλου κατά του Σωματείου για ποσό €58,000 ως απώλεια εισοδημάτων, πλέον €20,000 ως απώλεια πριμ κατάκτησης Κυπέλλου. Επίσης ο αιτητής απαιτούσε €2,400 ως δεδουλευμένους μισθούς. Η Επιτροπή Επίλυσης Διαφορών με αιτιολογημένη απόφαση της απέρριψε την απαίτηση σε ότι αφορά τις αποζημιώσεις εκδίδοντας απόφαση για €933,33 που αφορούσε δεδουλευμένα.

Και οι δύο αποφάσεις μπορούν να εφεσιβληθούν από τους αιτητές εντός της προθεσμίας που προνοούν οι Κανονισμοί.