Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Θέλουν τη βοήθεια του κόσμου μέσω πακέτων

Θέλουν τη βοήθεια του κόσμου μέσω πακέτων

01img_2126


Η μαραθώνια προσπάθεια του κόσμου και της διοίκησης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι κοντά στο να αποφέρει καρπούς για δεύτερη φορά. Στις 15 Ιουλίου είναι ως γνωστόν η τελευταία μέρα παράδοσης των φακέλων για τα κριτήρια της ΟΥΕΦΑ. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει μαζέψει ένα σεβαστό ποσό, υπολείπεται μόνο ένα μικρό κομμάτι.

Εκείνο το μικρό κομμάτι, στην ΟΜΟΝΟΙΑ ευελπιστούν ότι θα καλυφθεί σε μεγάλο βαθμό μέσω των πακέτων εισιτηρίων για το φιλικό με τη Ξάνθη και το πρώτο ευρωπαϊκό, πιθανότατα κόντρα στην Άστρα. Προς το παρόν η κίνηση δεν είναι η αναμενόμενη, πιθανότατα γιατί το ευρωπαϊκό εντός έδρας παιχνίδι, βρίσκεται 3 εβδομάδες μακριά.

Το φιλικό με τη Ξάνθη είναι σημαντικό για το Σαβέφσκι, είναι σημαντικό όμως και ως οικονομική ανάσα για το σωματείο. Ο κάθε ένας μπορεί να αντιληφθεί πως το μυαλό του κόσμου είναι ακόμα σε διακοπές, είναι καλό όμως όσοι σκοπεύουν να πάνε να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους έγκαιρα, ενόψει βέβαια των κριτηρίων. Ακόμα και αν κάποιος δεν σκοπεύει να πάει στο φιλικό, καλό θα ήταν να αγοράσει από τώρα το εισιτήριο του για την  Ευρώπη, έτσι ώστε η ΟΜΟΝΟΙΑ να είναι συνεπής στις οικονομικές της υποχρεώσεις.