Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Θα χρειαστούν τα γκολ σου Αντρέ!

Θα χρειαστούν τα γκολ σου Αντρέ!

10n_omonoia_sak_9799


Εύχομαι να συνεχίσω από εκεί που έμεινα την περσινή σεζόν, να πάρω περισσότερα αγωνιστικά λεπτά, να «χτίσω» στην περσινή σεζόν και να σκοράρω περισσότερα γκολ. Θα προσπαθήσω να πετύχω περισσότερα από δέκα γκολ, ωστόσο το πιο σημαντικό είναι να κερδίζει η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Τα πιο πάνω αποτελούν δηλώσεις του Αντρέ Σκέμπρι. Αν είναι ένα πράγμα που έχουμε όλοι καταλάβει για τον Μαλτέζο στον ένα χρόνο παρουσίας του στην ΟΜΟΝΟΙΑ, είναι ότι το γκολ το έχει! Και καλά τελειώματα διαθέτει και καλές τοποθετήσεις. Το “μυρίζεται” που λέμε ποδοσφαιρικά και δεν είναι τυχαίο που παρότι δεν ξεκίνησε πολλά παιχνίδια πέρσι, πρόλαβε να πετύχει 7 γκολ στο πρωτάθλημα, ενώ σκόραρε και στο κύπελλο.

Αυτή την αίσθηση του γκολ που διαθέτει ο Αντρέ, θεωρούμε πως είναι πιθανόν να την χρειαστούμε στα αρχικά στάδια. Οι πρώτοι 2 σκόρερ Χριστοφή και Άλβες έχουν αποχωρήσει, ενώ ο Γιώργος Εφραίμ χρειάζεται λίγο χρόνο ακόμα. Από τους περσινούς πρώτους σκόρερ λοιπόν διαθέσιμος είναι μόνο ο Σκέμπρι!

Βέβαια, την αίσθηση του γκολ διαθέτουν και άλλοι ποδοσφαιριστές στο ρόστερ παλιοί και νέοι. Ο ίδιος ο Σκέμπρι βάζει ψηλά τον πήχη για τον εαυτό του φέτος όμως και ελπίζουμε να αρχίσει να σκοράρει νωρίς!