Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Κάθε δυνατή προσπάθεια – Υπάρχει πίστη στην ομάδα”

“Κάθε δυνατή προσπάθεια – Υπάρχει πίστη στην ομάδα”

dscn9449


Συγκεντρωμένη στο στόχο θα πρέπει να είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ, όπως δήλωσε κατά την αναχώρηση της ομάδας μας από τη Λάρνακα για το Βουκουρέστι, ο β αντιπρόεδρος του σωματείου, Χρίστος Τσαγγάρης. Ο κος Τσαγγάρης είπε πως υπάρχει πίστη για θετικό αποτέλεσμα στη Ρουμανία.

Ερ. Αναχωρείται με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην Άστρα, μια ομάδα φαντάζομαι την έχετε μελετήσει αρκετά τις τελευταίες ημέρες, ένα αρχικό γενικό σχόλιο για το παιχνίδι…
Απ.Το πρώτο ευρωπαϊκό μας παιχνίδι για αυτή τη χρονιά, έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα, έχουμε παρακολουθήσει τον αντίπαλο δύο φορές. Η προπονητική ομάδα έχει κάνει τη δουλειά της όσο καλύτερα γίνετε και αναμένουμε το αυριανό παιχνίδι με αισιοδοξία και πίστη στις δυνάμεις της ομάδας μας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα που θα μας δώσει την ευκαιρία την επόμενη εβδομάδα να διεκδικήσουμε την πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Ερ. Αξιολογώντας και βλέποντας τους Ρουμάνους, η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι το φαβορί για την πρόκριση πιστεύεται;
Απ. Στα ευρωπαϊκά παιχνίδια πρέπει να είμαστε σοβαροί, προσγειωμένοι και συγκρατημένοι. Αγωνιζόμαστε με μία Ρουμανική ομάδα, ένα πρωτάθλημα που ίσως να είναι σε πιο ψηλό επίπεδο από το δικό μας και για αυτό δεν θέλουμε να πούμε μεγάλα λόγια. Θα πάμε στο γήπεδο να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, οι ποδοσφαιριστές με την τεχνική ηγεσία για να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα που μπορούμε. Πιστεύουμε στην ομάδα μας και πιστεύουμε ότι μπορούμε.

Ερ. Σε τέτοια παιχνίδια πολλές φορές το εκτός έδρας γκολ παίζει καθοριστικό ρόλο, αυτό θα κυνηγήσει η ΟΜΟΝΟΙΑ; Σας προβληματίζει κάτι άλλο;
Σε αυτά τα παιχνίδια αν θέλεις να προχωρήσεις και η τελευταία λεπτομέρεια μετρά. Ευχόμαστε ακόμα και η ομάδα να καταφέρει να σκοράρει και να πάρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Σίγουρα γκολ εκτός έδρας είναι πολύ σημαντικό θα το κυνηγήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις.

Είναι σημαντικό να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα, να αποφύγουμε τα λάθη και εάν εφαρμόσουμε αυτή τη συνταγή και βλέποντας τις δυνατότητες της ομάδας μας νομίζω ότι μπορούμε να έχουμε αυτό που θέλουμε.

Κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες με οπουδήποτε ομάδα θέλει να προχωρήσει ιδιαίτερα στην Ευρώπη και κάτω από οπουδήποτε συνθήκες είτε θετικές συνθήκες είτε αρνητικές να μπορεί ανταποκριθεί στο μάξιμουμ.

Ερ. Αγωνιστικά τα προβλήματα αν υπάρχουν;
Απ. Δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα, οι 19 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο προπονητής είναι τη διάθεση του. Θα ετοιμάσει το πλάνο του, όπως και ο ίδιος και όλη ομάδα θέλουμε να πετύχουμε το μέγιστο δυνατό για την ομάδα μας στο αυριανό παιχνίδι.