Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πάμε Βουκουρέστι… το πιο πιθανόν (vid)

Πάμε Βουκουρέστι… το πιο πιθανόν (vid)


Προβάδισμα πρόκρισης στον 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λικ πήρε απόψε η Άστρα Γκιουργκίου, αφού επικράτησε της Ντομζάλε εκτός έδρας με 1-0. Οι Ρουμάνοι ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και το γκολ δίκαια ήρθε.

Βέβαια φάσεις έκαναν και οι Σλοβένοι, κυρίως με αντεπιθέσεις, όμως φαινόταν από την αρχή πως η Άστρα ήταν πιο ποιοτική ομάδα, είχε υπομονή και κρατούσε μπάλα διαρκώς, και τελικά με το γκολ του Μπουτέσκου στο 84′ πήρε το μεγάλο προβάδισμα, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να την αντιμετωπίζει λογικά στις 18 Ιουλίου. Ο επαναληπτικός Άστρα-Ντομζάλε έχει οριστεί σε μία βδομάδα στο Βουκουρέστι.

Τον αγώνα παρακολούθησε ο βοηθός προπονητή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Σοφοκλής Σοφοκλέους, και έχει πολλά να μεταφέρει στους Κόλα και Σαβέφσκι.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ντομζάλε: Vidmar, Skubic(c), Ljubovic, Majer, Janza (Balkovec 86), Kous (Dobrovoljc 71), Stankovic, Parker, D.Bozoviz, Vuk, Gabric (Vuk 68)

Άστρα: Lung, Ben Youssef, Junior Morais, Muresan(c), Matel, Yahaya (Bărboianu 90), Seto, Enache, Bukari, Budescu, Ivanovski (Amorim 63)

Δείτε το γκολ


Ντομζάλε-Άστρα 0-1 Μπουντέσκου από thialouka