Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Προσοχή στον Μπουντέσκου

Προσοχή στον Μπουντέσκου


Το είδαμε την περασμένη Πέμπτη, μας το υπενθύμισε και ψες με το χατ τρικ του: ο Κωνσταντίν Μπουντέσκου αποτελεί τον πιο ποιοτικό παίκτη της Άστρα Τζιουρτζού και το νούμερο ένα κίνδυνο για την πράσινη άμυνα.

Στο παιχνίδι του Βουκουρεστίου, ήταν ο ποδοσφαιριστής που έσπασε το τεχνητό οφσάιντ και έδωσε πάσα πάρε βάλε στον Τέμπο στο πρώτο γκολ, αλλά και δημιουργός σχεδόν όλων των καλών ευκαιριών του αντιπάλου. Επιπρόσθετα, είχε 4 προσπάθειες κατά της εστίας του Μορέιρα και 6 κερδισμένα φάουλ, τα περισσότερα από κάθε άλλον στον αγώνα.

Ο Ισάιλα χθες άφησε εκτός εντεκάδας 5 παίκτες, τον Μπουντέσκου όμως δεν τόλμησε να μην τον ξεκινήσει. Αφού έκανε χατ τρικ και σκότωσε το παιχνίδι πάντως, τον απέσυρε για να πάρει ανάσες. Και αυτός μίλησε για πρόκριση μες τη Λευκωσία λίγο μετά. Ο Μπουντέσκου δεν είναι ο μόνος ποιοτικός παίκτης, αν η ΟΜΟΝΟΙΑ όμως καταφέρει να τον εξουδετερώσει, κάνει ένα μεγάλο βήμα προς την πρόκριση. Οι παίκτες της ομάδας μας πάντως τον έχουν μελετήσει και μπορούν να τον σταματήσουν.