Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τελευταίο επί πολωνικού εδάφους

Τελευταίο επί πολωνικού εδάφους

sam_0482


Το τελευταίο της φιλικό επί πολωνικού εδάφους δίνει σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ. Οι πράσινοι αντιμετωπίζουν στις 18:00 ώρα Κύπρου την Βίτζεβ Λοτζ (ή Βιτζεβ Γουτζ όπως προφέρεται) στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Remes στην Οπαλένιτσα. Ζωντανή μετάδοση δύσκολα θα υπάρξει, όμως θα προσπαθήσουμε να μεταφέρουμε ζωντανά τη ροή του αγώνα.

Οι προθέσεις του Σαβέφσκι πάντως δεν είναι ξεκάθαρες για το φιλικό. Φυσιολογικά, θα λέγαμε ότι θα προβάρει εντεκάδα Ευρώπης, όμως από τη στιγμή που μόλις 2 μέρες πριν η ΟΜΟΝΟΙΑ έδωσε άλλο φιλικό, δεν αποκλείεται να ανακατέψει την τράπουλα και να χρησιμοποιήσει ποδοσφαιριστές που δεν πήραν πολύ χρόνο την Πέμπτη. Ενδιαφέρον παρουσιάζει να δούμε και αν θα παίξουν οι Ασσίς-Μαργκάσα που απείχαν από το προηγούμενο φιλικό.

Όσον αφορά τον αντίπαλο, η Βίτζεβ, παρότι πρόκειται για ένα ιστορικό κλαμπ με 4 πρωταθλήματα, δεν βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ιστορίας του. Πέρσι είχε τερματίσει στη 13η θέση, μόλις 2πόντους πάνω από τον υποβιβασμό. Πιο γνωστοί παίκτες στο ρόστερ της ο αμυντικός χαδ Οκάσι, ο μέσος Άλεξ Μπρούνο (θεωρείται μεγάλο ταλέντο) και ο νεαρός επιθετικός Ριμπίτσκι.