Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τεράστια η δυναμική

Τεράστια η δυναμική

img_5266


Από τον Μάρτιο του 2013 και μετά, έχει αρχίσει να δημιουργείται μια τεράστια δυναμική από το οικοδόμημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, όμοια της οποίας είχαμε πάρα πολλά χρόνια να νιώσουμε. Η ΟΜΟΝΟΙΑ κατάφερε από το χείλος του γκρεμού που βρισκόταν να σταθεί στα πόδια της, να περάσει τα κριτήρια, να παίξει υπέροχο ποδόσφαιρο. Με αυτήν ακριβώς την ορμή πρέπει να μπούμε αύριο στο ΓΣΠ.

Ο ΛΑΟΣ μοιάζει μες το 2013 με τσουνάμι που παρασέρνει τα πάντα στο διάβα του. Παρά τις διαφωνίες σε κάποια θέματα, που πάντα θα υπάρχουν διαφορετικές απόψεις, η συσπείρωση γύρω από την ιδέα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι πρωτοφανής. Το παιχνίδι κόντρα στην Άστρα είναι σημαντικό να κερδηθεί και για αυτόν τον λόγο, για να συνεχίσει η δυναμική να μεγαλώνει.

Κανείς δεν ξέρει το ταβάνι μας. Ούτε εμείς οι ίδιοι. Κάναμε πράγματα που έμοιαζαν αδύνατα, πραγματικότητα χάρην στην αγάπη μας για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Δοκιμαστήκαμε, φτάσαμε στα όρια, αλλά έχουμε ακόμα να δώσουμε. Πολλές φορές στο παρελθόν καταφέραμε να κλωτσήσουμε στα σκουπίδια ευκαιρίες να γιγαντωθούμε, δεν θα το κάνουμε όμως αυτή τη φορά. Αύριο η ΟΜΟΝΟΙΑ θα κερδίσει για την ιστορία της, αλλά και για το μέλλον της!

Διαβάστε ένα σχετικό πολύ όμορφο άρθρο εδώ.