Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Χάρης: “Είμαι έτοιμος – Με δουλειά να οδηγήσουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ στις επιτυχίες”...

Χάρης: “Είμαι έτοιμος – Με δουλειά να οδηγήσουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ στις επιτυχίες” (video)


Ο Χάρης Κυριάκου δηλώνει έτοιμος να ανταποκριθεί στις μεγάλες απαιτήσεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ο διεθνής Κύπριος αμυντικός, μίλησε στην κάμερα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σήμερα και έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας ενόψει Ευρώπης.

Διαβάστε πιο κάτω αναλυτικά τα όσα είπε:

«Έχουμε έρθει εδώ για 14 ημέρες να προετοιμαστούμε κατάλληλα για το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι και για το πρωτάθλημα. Τα πράγματα εδώ είναι πάρα πολύ καλά, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου. Ήρθαν νέοι παίκτες ενσωματώθηκαν στην ομάδα και όλοι εμείς που ήμαστε από πιο παλιά στην ομάδα θα τους βοηθήσουμε να γίνουμε όλοι μια οικογένεια γιατί αυτό θα χρειαστεί στη συνέχεια.
Έχουν έρθει πολλά νέα παιδιά, διαφορετικά, όλοι τους είναι ταλαντούχοι, όλοι τους πρέπει να δουλέψουν για να βοηθήσουν την ομάδα, μαζί όχι σαν άτομα, σαν ομάδα μπορούμε να πάρουμε την ομάδα εκεί που τις αξίζει.
Σίγουρα το οικογενειακό κλίμα είναι αυτό που θα βοηθήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ, όλοι μαζί, τεχνική ομάδα, προπονητές, ομάδα υποστήριξης, γιατροί, τα πάντα, είμαστε όλοι μια οικογένεια, αυτό θα οδηγήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ μπροστά.
Σίγουρα είναι διαφορετικά τα πράγματα φέτος από ότι πέρσι, οι απαιτήσεις του κόσμου μεγάλωσαν και αυτό είναι λογικό. Εγώ θέλω να δουλέψω για να μπορέσω να προσφέρω και να καθιερωθώ σε αυτή την ομάδα, την ομάδα της καρδιάς μου. Είμαι έτοιμος, είμαι δυνατός και όποτε κληθώ, όποτε μου δοθεί ευκαιρία από τον προπονητή μου εγώ θα δώσω το 100% των δυνάμεών μου για να βοηθήσω την ομάδα μου.
Ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ το λένε και το λέμε όλοι είναι ο 12ος παίκτης, χωρίς τον κόσμο μας δεν πάμε πουθενά, ήμασταν πέρσι στο πλην 19 και ο κόσμος ήταν εκεί και μας αγαλλίαζε. Τώρα από την αρχή όλοι μας μαζί για μια νέα προσπάθεια που θα φέρει την ΟΜΟΝΟΙΑ εκεί που τις αξίζει.
Ο πρωταρχικός στόχος είναι το κύπελλο και το πρωτάθλημα αλλά φέτος θα τολμήσω να πω ότι μπορούμε να κάνουμε και το παραπάνω βήμα στην Ευρώπη.
Η κλήση στην Εθνική ομάδα είναι η επιβράβευση των κόπων σου θα έλεγα σε όλη τη διάρκεια της ζωής σου σαν ποδοσφαιριστής, αυτό μου δίνει παραπάνω κίνητρο να γίνω καλύτερος, να βοηθήσω και στην Εθνική ομάδα αλλά η κλήση κακά τα ψέματα ήρθε μέσω της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, χωρίς την ΟΜΟΝΟΙΑ δεν θα μπορούσα να πάω στην Εθνική».