Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άλλοι χειρισμοί, άλλα αποτελέσματα

Άλλοι χειρισμοί, άλλα αποτελέσματα


Η ΟΜΟΝΟΙΑ πλήρωσε τεράστια ποσά και θα πληρώνει δυστυχώς για αρκετό καιρό ακόμα σε άσκοπες, ηλίθιες διακοπές συμβολαίων. Μέχρι πέρσι τέτοιο καιρό, με πρωτεργάτη τον τότε πρόεδρο, η ΟΜΟΝΟΙΑ έσπαγε συμβόλαια με τους πιο ανορθόδοξους και άκομψους τρόπους, με αποτέλεσμα να μην τη δικαιώνει καμιά επιτροπή και κανένα δικαστήριο.

Στα μέσα του φετινού καλοκαιριού, η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε τρεις ποδοσφαιριστές εκτός πλάνων να διαχειριστεί. Τους Λεόνι και Λεβίτα οι οποίοι δεν είχαν θέση στο πλάνο του προπονητή και το Σοφιάν Σερφά που έμεινε εκτός λόγω ασυμφωνίας με την ομάδα, στην μείωση που του προτάθηκε. Έχουμε 13 Αυγούστου και οι τρεις υποθέσεις έχουν τακτοποιηθεί και η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν θα πληρώνει για χρόνια τα εγκλήματα της. Γιατί; Γιατί άλλαξε προσέγγιση και συμπεριφορά.

Οι τρεις παίκτες δεν έτυχαν κακής μεταχείρισης, αντίθετα η ΟΜΟΝΟΙΑ τους παρείχε ότι χρειάζονταν για να προπονούνται ατομικά και στην περίπτωση των 2 πορτιέρο, τους βοήθησε και να βρουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους. Τα συμβόλαια τους ήταν οικονομικά δυσβάσταχτα, πλέον όμως δεν υπάρχουν στο μισθολόγιο. Όσον αφορά τον Σοφιάν Σερφά, εν τέλη δέχθηκε γερή μείωση (θα πάρει σε 3 χρόνια, όσα θα έπαιρνε σε 2) και παρέμεινε στο ρόστερ.

Είναι ένας τομέας που φαίνεται ότι μάθαμε και ελπίζουμε να μην γυρίσουμε στα παλιά. Έχουμε έτσι κι αλλιώς και άλλους πολλούς να βελτιώσουμε.