Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δεν είναι δεδομένη η εντεκάδα

Δεν είναι δεδομένη η εντεκάδα

img_5298


Μορέιρα, Χοσέ, Ζοάο Πάουλο, Αλαμπί, Σκαραμοτσίνο, Σοάρες, Λεάντρο, Ασσίς, Τέιλορ, Σκέμπρι και Γκικίεβιτς. Αυτή ήταν η εντεκάδα που χρησιμοποίησε ο Τόνι Σαβέφσκι στους επίσημους ευρωπαϊκούς αγώνες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Από τότε έχουν αλλάξει πάντως αρκετά και θεωρούμε βέβαιο πως στην πρεμιέρα θα έχουμε τουλάχιστον μια αλλαγή.

Στον άσσο είναι δεδομένος ο Μορέιρα και μπροστά του οι Ζοάο Πάουλο και Σκάρα. Για το κέντρο της άμυνας ο Αλαμπί έχει προβάδισμα λόγο ετοιμότητας και παιχνιδιών με τον Πορτογάλο, ο Σερφά όμως ανεβαίνει και θα διεκδηκήσει τη θέση. Δεξιά και πάλι ο Χοσέ είναι το φαβορί, όμως ο Χάρης Κυριάκου έχει απαιτήσεις.

Όσον αφορά τον άξονα, δεν αλλάζει. Στα φτερά όμως, όλα είναι ανοικτά. Οι παλιοί Εφραίμ-Σκέμπρι είναι τα λογικά φαβορί, όμως ο Τέιλορ δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση και αν την επιβεβαιώσει στα επόμενα φιλικά, δεν αποκλείεται να μείνει βασικός. Λιγότερες πιθανότητες έχει ο Πλατινί. Στην επίθεση θα είναι έκπληξη αν δεν ξεκινήσει ο Γκικίεβιτς και αυτό θα γίνει μόνο εάν ο Σαβέφσκι επιλέξει να παίξει με ευέλικτη κορυφή.