Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Είναι μαχητής και θα τα καταφέρει

Είναι μαχητής και θα τα καταφέρει

img_0028


Ο Αλίπιο Ντουάρτε είναι ο νεαρός που προς το παρόν συζητιέται περισσότερο από τους νεαρούς που αποκτήθηκαν. Λίγο η καταγωγή του, λίγο το ότι πέρασε από Ρεάλ και Μπενφίκα, αλλά πολύ περισσότερο το μικρό δείγμα που παρουσίασε κόντρα στην Αγία Νάπα, τον έφεραν στο επίκεντρο. Η ζωή του πάντως, δεν ήταν μόνο ντρίπλες και μεταγραφές σε μεγάλες ομάδες.

Από την ΟΜΟΝΟΙΑ μιλάνε για ένα σοβαρό παιδί, ίσως πιο ώριμο από ότι προστάζει η ηλικία του. Μάλλον γιατί τον ανάγκασε η ζωή. Από πολύ μικρή ηλικία έμεινε ορφανός και από τους δυο γονείς, με τον προπονητή του να αναλαμβάνει την κηδεμονία του. Πριν κλείσει τα 15, έκανε υπερατλαντικό ταξίδι για να διεκδηκήσει κάτι καλύτερο, αλλάζοντας περιβάλλον και φίλους. Δυσκολεύτηκε αρκετά στη μέχρι τώρα καριέρα του, πέρσι δεν πήγε όσο καλά ήθελε. Είναι όμως αποφασισμένος και δυνατός.

Υπάρχει αισιοδοξία, ότι ο χαρακτήρας του Βραζιλιάνου θα τον βοηθήσει να παίξει ποδόσφαιρο και η ΟΜΟΝΟΙΑ να κτυπήσει το πρώτο λαχείο. Ξέρει πολλά καντάρια μπάλα, μένει να καλουπωθεί και κυρίως να βρει περιβάλλον που θα του παρέχει τα μέσα να εξελιχθεί.