Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τόνι: “Αυτό που μετρά είναι το πρωτάθλημα”

Τόνι: “Αυτό που μετρά είναι το πρωτάθλημα”

 


sak_8643

Σε πολλά ερωτήματα των δημοσιογράφων απάντησε ο Τόνι Σαβέφσκι σήμερα, στο Ηλίας Πούλλος. Ο κόουτς απάντησε για το αγωνιστικό κομμάτι και το ντέρμπι με την Ανόρθωση, ενώ μίλησε και για τη διαδικασία με τις μεταγραφές. Αρκετά ενδιαφέρουσες οι δηλώσεις του προπονητή μας:

“Ξεκινάει μία νέα ποδοσφαιρική χρονιά, με ελπίδα ότι φέτος θα πάρουμε αυτο που επιθυμούν τόσοι πολλοί οι φίλοι μας. Με όποια προβλήματα υπάρχουν μέσα και έξω, σαν ΟΜΟΝΟΙΑ που είμαστε, επιβάλλεται να κυνηγήσουμε τους στόχους. Ελπίζω και εύχομαι, να το καταφέρουμε φέτος. Επειδή η χρονιά είναι πολύ μεγάλη θα υπάρχουνε πολλά και διάφορα. Αυτό που θα ήθελα να μεταφέρω σε όλους,  όσο μπορεί ο καθένας με την αγάπη που έχει, να έχει υπομονή για την ομάδα που αγαπάει. Μόνο έτσι θα βοηθήσει, όπως είπαμε να φτασει εκεί που θέλουμε. Ξεκινώντας το πρωτάθλημα έχουμε ντέρμπι, με την Ανόρθωση να έχει τα δικά της προβλήματα, αλλά δεν παύει να είναι Ανόρθωση. Ελπίζω να είμαστε καλά και να ξεκινήσουμε καλά το πρωτάθλημα”, είπε στην αρχική του δήλωση ο Τόνι.

Ερωτήσεις/απαντήσεις:

Τι εννοείτε με όσα προβλήματα έχουμε;
Τα προβλήματα οικονομικά, εξωαγωνιστικά, σαν τα κεκλεισμένων, όλα αυτά που υπάρχουνε και θα υπάρχουνε. Όταν είσαι η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι λογικό να σε κυνηγάνε και να κυνηγάς και τον εαυτό σου μερικές φορές. Πρέπει να έχουμε αντοχή.

Μεταγραφές τέλος;;;.
Νομίζω δεν έχουμε άλλες θέσεις κ δεν υπάρχουν κ τα λεφτά.

Εμπέμπα, το θέμα για δανεισμό τι γίνετε γιατί ακούγονται πολλά;
Έχει γραφτεί από τον τύπο, η επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ διαψεύδει αυτά τα πράγματα.

Για την επίθεση της ομάδας; Ποια εικόνα έχετε;
Κάθε παιχνίδι βλέπεις, εξαρτάτε από τον αντίπαλο από τους ίδιους τους παίκτες. Είναι λογικό κάποιοι ήρθαν φέτος. Κάποιοι είναι έτοιμη κάποιοι όχι, από κάποιους είμαστε ευχαριστημένοι κ κάποιοι όχι ακόμη.

Προέρχεστε και οι δύο από αποκλεισμό στην Ευρώπη. Λέει κάτι;
Αυτό θα το δείξει το παιχνίδι το ίδιο, έχουμε απουσία επίσημα αγωνιστική, ελπίζουμε ότι θα είμαστε σε καλή κατάσταση για να ανταποκριθούμε στο παιχνίδι αυτό.

Τι περιμένετε φέτος, τι θα σας κάνει να είστε ευχαριστημένος;
Αυτά που έχω προσωπικά εγώ μπορεί να έχει σημασία να τα πω αλλά και όχι. Ο κάθε ένας από εμάς, από όλους τους ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ, αυτοί καθορίζουν το μέλλον, από αυτούς εξαρτάτε, αν θα είναι ευχαριστημένοι και πως θα είναι ευχαριστημένοι, αυτοί βάζουν τον πήχη. Αυτό που μετρά είναι το πρωτάθλημα.

Τι διαφορετκό περιμένετε από την ομάδα φέτος;

Εγώ αυτό που θέλω είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα. Να παίξουμε καλύτερα από όσο παίξαμε πέρσι, να είμαστε επιβλητικοί να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Το θέμα είναι τι μπορούμε όχι το θέλω εγώ. Το ζητούμενο είναι ότι δεν μπορείς να συγκρίνεις το χθες με το σήμερα.

Το ρόστερ συμπληρώθηκε, υπάρχουν 28 ποδοσφαιριστές, είστε ευχαριστημένος;
Από αυτούς 4 είναι τερματοφύλακες. Εάν πρέπει και κάποιος να πάει δανεικός, είμαστε 23-24 παίκτες, εκεί είναι το ρόστερ. Πάντα μπορούσες να κάνεις κάτι καλύτερο, είχες κάποιες καλύτερες επιλογές να κάνεις, όμως αυτές προτίμησαν να πάνε αλλού. Είμαστε όμως καλά και με τους νέους και τους παλιούς ελπίζουμε να φτάσουμε στους στόχους που θέσαμε.

Ότι έχει να κάνει με μεταγραφές, ο μόνος που έχει να κάνει με το θέμα είναι εγώ, πάντα είναι ο προπονητής που στο τέλος θα πληρώσει τη νύφη, το ζητούμενο είναι ότι κ αν συμβαίνει θέλω να παραμένει μεταξύ μας και δεν θέλουμε να βγαίνουν προς τα έξω πράγματα για να καλύψω τον εαυτό μου. Παίρνω εγώ όλες τις ευθύνες

Από τα νέα παιδιά, 3 νέοι, είναι έτοιμοι για να μπούνε στην αποστολή;
Όχι δεν είναι έτοιμοι για να μπούνε αποστολή, ακόμα να έρθουν τα χαρτια του Μεγκόλο εξάλλου.

Ο προπονητής για την τιμωρία.

Ποδοσφαιρικά είναι ότι χειρότερο, να μην έχεις τους φιλάθλους δίπλα σου.