Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Θέλουν να τελειώνουν ως την Τετάρτη

Θέλουν να τελειώνουν ως την Τετάρτη

dsc_9256


Μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας με τον Μεγκόλο, καθώς και της διαδικασίας που θα ακολουθηθεί από δω και πέρα, το θέμα επιθετικού για την επιτροπή προγραμματισμού έχει τελειώσει. Πλέον εάν προκύψει οτιδήποτε, θα πάρει τη νομική εδώ και μάλλον θα πάρει χρόνο. Υπάρχουν όμως άλλες εκκρεμότητες και στην ΟΜΟΝΟΙΑ θέλουν να τελειώνουν με αυτές μέχρι την Τετάρτη.

Η μια εκκρεμότητα αφορά τους δυο νεαρούς Αλίπιο και Γκανίου. Τα δεδομένα έχουν γραφτεί πολλές φορές, τα αναφέρουμε άλλη μια, με κίνδυνο να κουράσουμε. Αρέσουν στον κόουτς, θα αποκτηθούν, έχουν περάσει τις διάφορες διαδικασίες. Απομένει ουσιαστικά η ανακοίνωση και ο χρόνος που θα ενταχθούν στο ρόστερ.

Στη δεύτερη μεταγραφική ανοικτή υπόθεση, η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται σε ανοικτή επικοινωνία με τον Yannick M’Bone, με στόχο να αποκτηθεί ως δανεικός. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως υπάρχει συμφωνία όσον αφορά το οικονομικό και στο χέρι της ομάδας μας είναι να επισπεύσει τις διαδικασίες.

Τέλος είναι και η περίπτωση Εμπέμπα. Από την ΟΜΟΝΟΙΑ δεν επιβεβαιώνεται ότι προσπαθούν να του βρουν ομάδα, όμως πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Εάν αυτό καταστεί πάντως δυνατό, ελευθερώνεται μια θέση ξένου ή κοινοτικού παίκτη. Αν αυτό επηρεάζει τα όσα αναφέραμε στην προηγούμενη παράγραφο, θα μάθουμε τις επόμενες μέρες.