Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Νίκη και για την εξαγορά της τιμωρίας! (κι ας δεν το επιτρέπει...

Νίκη και για την εξαγορά της τιμωρίας! (κι ας δεν το επιτρέπει ο κανονισμός)


Αυτό μας έλειπε τώρα. Όχι ότι μας προκαλεί οποιαδήποτε έκπληξη το γεγονός ότι η Δικαστική Επιτροπή της ΚΟΠ για άλλη μια φορά εξάντλησε την αυστηρότητα της. Απλά περιμέναμε μια διαφορετική αντιμετώπιση, αφού η χρονιά δεν έχει καν αρχίσει, ενώ προ λίγων ημερών η ΚΟΠ είχε ανακοινώσει…εκπτώσεις στην τιμή εξαγοράς για το αδερφό της σωματείο, το Αποέλ. Τελικά μια από τα ίδια…

Όπως και να έχει, η  ΟΜΟΝΟΙΑ έχει ένα έξτρα κίνητρο το Σάββατο κόντρα στην Ανόρθωση. Αν παίξει καλά και πάρει τη νίκη, μπορεί να περιμένει άνετα 10.000 κόσμο στον αγώνα με το Παραλίμνι μιας και θα είναι ο πρώτος της χρονιάς στο ΓΣΠ. Με 10.000 κόσμο, σημαίνει κόπηκαν πάνω κάτω 4.000 εισιτήρια, κάτι που σημαίνει πως η ζημιά καλύφθηκε και έμεινε και κάτι στο ταμείο.

Τα οικονομικά προβλήματα της ομάδας είναι εκεί, δεδομένα και δεν επιτρέπουν αλόγιστες σπατάλες. Όλα από το γήπεδο περνούν όμως και είναι άδικο να στερηθεί ο κόσμος την ΟΜΟΝΟΙΑ και το αντίθετο. Ας βάλουν όλοι το χεράκι τους λοιπόν, για να καταφέρουμε να δώσουμε το παρόν μας στον αγώνα. Αρχίζοντας από τους ποδοσφαιριστές.

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΕΡΩΣΗ

Ο κανονισμός λέει πως για σοβαρά επεισόδια δεν υπάρχει εξαγορά ποινής. Η ΟΜΟΝΟΙΑ οφείλει να πιέσει για ελαστικότητα στην προκειμένη περίπτωση, ειδικά από τη στιγμή που μιλάμε για φιλικό παιχνίδι στην αρχή της χρονιάς, στο οποίο εξ’ υπαιτιότητας της ΚΟΠ δεν υπήρχε αστυνόμευση. Εδώ οι κύριοι της ΚΟΠ αποφάσισαν σε μια νύκτα πως το Σούπερ Καπ έχει ξεχωριστές κάρτες από το πρωτάθλημα για να εξυπηρετήσουν την ΑΕΛ, άλλαξαν τον κανονισμό και έκαναν έκπτωση στην τιμή εξαγοράς του Αποέλ για να βοηθήσουν την ομάδα τους. Με δεδομένη την αυστηρότητα της ποινής αλλά και τα οικονομικά προβλήματα στο κυπριακό ποδόσφαιρο, ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να είναι ελαστικοί.