Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Να τελειώνει γρήγορα

Να τελειώνει γρήγορα


Όλο και εντείνονται οι πληροφορίες ότι ο Σοφιάν Σερφά θα επιστρέψει στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας και θα αποτελέσει στην ουσία τη “μεταγραφή” -αν μπορεί να ονομαστεί έτσι- για το κέντρο της άμυνας. Ο Σερφά προέρχεται από γεμάτη καλή χρονιά στον Πανθρακικό και αυτό μετράει υπέρ του.

Υπέρ του μετράει επίσης το γεγονός ότι διατηρεί ήδη συμβόλαιο με την ΟΜΟΝΟΙΑ για άλλα δυο χρόνια, έτσι οι διαπραγματεύσεις αφορούν αποκλειστικά το ύψος της μείωσης που θα δεχθεί. Δεν θα χρειαστεί καθόλου χρόνο προσαρμογής ενώ έχει ζήσει την πίεση, ξέρει τις απαιτήσεις.

Είτε επιστρέψει ο Σοφιάν πάντως, είτε γίνει στροφή σε άλλο παίκτη (δεν έχει πολλές πιθανότητες το σενάριο), θεωρούμε πως πρέπει να γίνει άμεσα. Να παίξει φιλικά, να μάθει τους συμπαίκτες του, μιας και με τους Αντράντε, Χοσέ, Μορέιρα δεν έχει ξαναπαίξει (γνωρίζει τους Σκάρα, Κυριάκου, Μαργκάσα και Αλαμπί από την άμυνα), να είναι έτοιμος αν το αποφασίσει ο Σαβέφσκι να χριστεί βασικός.

Κάποιες πληροφορίες πάντως αναφέρουν πως δεν πρέπει να αποκλείεται το ενδεχόμενο να παραχωρηθεί δανεικός ο Πιέρ Εμπέμπα, με την επιστροφή Σερφά, έτσι ώστε να ανοίξει άλλη μια θέση ξένου. Ήδη από χθες είχε γίνει λόγος στην GoalNews για “δοκιμασία” του Εμπέμπα σε αυτά τα φιλικά. Στην ΟΜΟΝΟΙΑ δεν επιβεβαιώνουν κάτι τέτοιο, η αλήθεια είναι πάντως πως ο κεντρικός αμυντικός πρέπει να ανεβάσει στροφές.