Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ο Αλίπιο φανερώνει τι ψάχνει ο Σαβέφσκι

Ο Αλίπιο φανερώνει τι ψάχνει ο Σαβέφσκι


Από δοκιμαστικά θα περάσει ο Βραζιλιάνος Αλίπιο και παρότι φαίνεται ποδοσφαιριστής που μπορεί να βοηθήσει βάση βιογραφικού, δεν είναι δεδομένη η απόκτηση του. Το ενδιαφέρον πάντως για τον νεαρό της Μπενφίκα, μάλλον φανερώνει τα στοιχεία που ψάχνει ο Σαβέφσκι στο φορ που θα αποκτηθεί.

Ο κόουτς ήδη διαθέτει τον Ούκας Γκικίεβιτς για μπροστά ο οποίος είναι ψηλός και δυνατός στον αέρα. Γενικότερα ο Πολωνός θεωρείται επιθετικός του κουτιού, το οποίο γεμίζει, όμως δεν είναι ιδιαίτερα ευέλικτος έξω από αυτό. Αντίθετα ο Αλίμπιο με βάση τις πληροφορίες και τα βίντεο είναι πιο ευέλικτος, πιο ταχύς και με καλή τεχνική κατάρτιση. Προφανώς δεν μπορεί να προσφέρει αυτά που δίνει ο Γκικίεβιτς μες το κουτί, αλλά δεν είναι αυτά που θα κληθεί να δώσει αν αποκτηθεί.

Οι επόμενες μέρες θα δείξουν αν θα αποκτηθεί ο Αλίπιο ή κάποιος άλλος. Όπως όλα δείχνουν, ο Σαβέφσκι έχει κάτι πολύ συγκεκριμένο στο μυαλό του, ένα παίκτη που θα βοηθήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ να παίξει με τη μπάλα κάτω, όταν ο αντίπαλος ταμπουρώνεται πίσω.