Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πειραματίστηκε αρκετά ο κόουτς

Πειραματίστηκε αρκετά ο κόουτς

img_5744


Την ευκαιρία να δοκιμάσει αρκετά πράγματα είχε ο Τόνι Σαβέφσκι στο χθεσινό φιλικό. Ο κόουτς φανέρωσε τις προθέσεις του για πειραματισμό από την ανακοίνωση της 20άδας και τις επιβεβαίωσε με τον καταρτισμό της εντεκάδας. Συνδύασε έτσι το τερπνόν μετά του ωφελίμου αφού η ομάδα έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο και εκείνος έκανε δοκιμές.

Σκάρα κεντρικός αμυντικός, Σκέμπρι επιτελικός και 2 νεαροί

Η αρχική εντεκάδα του Σαβέφσκι περιελάμβανε τον Άνθονι Σκαραμοτσίνο σε ρόλο κεντρικού αμυντικού. Ο Σκάρα επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά πως όχι μόνο αποτελεί λύση για τη θέση, αλλά διαπρέπει κιόλας, στοιχείο σημαντικό αν αποχωρήσει ο Εμπέμπα. Από κει και πέρα ο κόουτς επιβεβαίωσε την σκέψη για χρησιμοποίηση του Σκέμπρι ως αντι-Ασσίς, όταν ο Πορτογάλος απουσιάζει.

Τέλος στην εντεκάδα βρέθηκαν και 2 νεαροί, ο Χριστόφορος Χαραλάμπους αριστερά και ο Ρουσιάς σε θέση φορ.

Πλατινί επιτελικός, Μαργκάσα αριστερό μπακ και…ακόμα περισσότεροι νεαροί

Το να παίξει ο Μαργκάσα αριστερό μπακ δεν είναι πείραμα, για αυτή τη θέση είχε αποκτηθεί, εκεί έπαιξε πολλές φορές. Το αναφέρουμε γιατί φέτος, τόσο στα φιλικά όσο και στο 1 επίσημο, ο Ρενάτο έπαιρνε θέση στα χαφ. Από κει και πέρα σε κάποιο σημείο του αγώνα ο Σαβέφσκι δοκίμασε τον Πλατινί σε ρόλο επιτελικού με το Γκικίεβιτς φορ. Στο δεύτερο ημίχρονο, έπαιξαν κι άλλοι νεαροί με το Θεράποντος να υπενθυμίζει γιατί θεωρείται μεγάλη ελπίδα και το Χατζηβασίλη να κερδίζει τις εντυπώσεις με την ωραία ενέργεια που απέφερε το πέναλτι.