Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Tώρα να κερδίσει ξανά τον κόσμο

Tώρα να κερδίσει ξανά τον κόσμο


Η επανένταξη του Σοφιάν Σερφά στο ρόστερ, δίνει μια επιπρόσθετη επιλογή στον Τόνι Σαβέφσκι για την άμυνα, οι μεταγραφές για την οποία έχουν τελειώσει. Η αλήθεια είναι ότι μέσα από τα 2 επίσημα παιχνίδια και το φιλικό με τη Δόξα, φάνηκε πως η ομάδα χρειαζόταν μία ακόμα επιλογή. Το αν θα είναι αξιόπιστη τέτοια ο Γαλλοαλγερινός θα το δούμε στο γήπεδο.

Αυτό είναι και το πρώτο στοίχημα του Σοφιάν: να κερδίσει θέση στην εντεκάδα και να καταφέρει να προσδώσει σταθερότητα σε αυτή. Τα δεδομένα είναι μάλλον υπέρ του αφού αγωνιστικά, προέρχεται από την καλύτερη πιθανότατα χρονιά της καριέρας του. Ήταν βασικός και αναντικατάστατος στον Πανθρακικό, που προσπάθησε να τον κρατήσει και φέτος. Άλλο βέβαια το μέγεθος και οι απαιτήσεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αλλά ο Σερφά τα γνωρίζει και αυτά.

Το δεύτερο του στοίχημα, είναι να κερδίσει ξανά τον κόσμο. Καθ’ όλη τη διάρκεια της περσινής περιόδου, ο Σερφά κατάφερε να γίνει ιδιαίτερα αγαπητός, αφού παρότι δανεικός στην Ελλάδα, δεν έκρυβε την επιθυμία του να επιστρέψει στην ΟΜΟΝΟΙΑ, ούτε ότι ένιωθε μέλος της. Με την αρχική του άρνηση στην πρόταση της ομάδας για μείωση κάπου πήγε να στραβώσει το πράγμα με μια μερίδα φίλων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και είναι στο χέρι του, μέσω της απόδοσης του να τους κερδίσει ξανά.

Ευκαιρίες θα έχει σίγουρα, στήριξη επίσης, γιατί γενικώς ο κόσμος στηρίζει όποιον φοράει τη φανέλα με το τριφύλλι, τα υπόλοιπα στο γήπεδο, πιθανότατα μάλιστα από τη Τετάρτη. Το γεγονός είναι πως ο Σαβέφσκι έχει άλλη μια λύση για την άμυνα. Και λέμε ξανά πως αυτή δεν έδειξε και στα καλύτερα της ως τώρα.