Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Προβάδισμα στο Σκέμπρι

Προβάδισμα στο Σκέμπρι

img_6101


Ο…γρίφος του Σαβέφσκι για την κορυφή της επίθεσης είναι γνωστός και δεν θα ισχυριστούμε πως ξέρουμε τη λύση του. Άλλωστε ο μοναδικός που ξέρει τι περνάει από το μυαλό του, είναι ο ίδιος ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Εικάζουμε πάντως, ότι ο Αντρέ Σκέμπρι έχει προβάδισμα έναντι του Ούκας Γκικίεβιτς.

Είναι καταρχάς θέμα του τελευταίου φιλικού. Ο Σκέμπρι τα έκανε πραγματικά όλα, αφού και παιχνίδι έφτιαξε και 2 γκολ πέτυχε και πίεση στα αντίπαλα μπακ έβαλε. Όχι ότι ο Ούκας που σε 15 λεπτά σκόραρε μια υπέροχη κεφαλιά, πήγε άσχημα. Απλά όπως και να το κάνουμε, ο Μαλτέζος στο συγκεκριμένο παιχνίδι έθελξε.

Από κει και πέρα, είναι και η σύσταση της αντίπαλης άμυνας. Ζορζ και Γκαλαμάν είναι βαριά μπακ, που δεν μπορούν να ακολουθήσουν εύκολα τον Σκέμπρι εκτός περιοχή. Έτσι θα μπορέσει να ανοίξει χώρους και για τους υπόλοιπους, αλλά και να απειλήσει από πίσω. Όλα αυτά βέβαια είναι θεωρίες. Γιατί μπορεί κάλλιστα κάποιος να ισχυριστεί, ότι ο Γκικίεβιτς μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στους αμυντικούς στον αέρα. Δεκτόν, θα δούμε λοιπόν πως θα κτυπήσει ο Σαβέφσκι…