Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τελευταία πρόβα

Τελευταία πρόβα

dsc_8943


Το τελευταίο της φιλικό (τουλάχιστον αν δεν προκύψει άλλο τη πορεία) δίνει σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ, που αντιμετωπίζει τη Νέα Σαλαμίνα στο Στάδιο Αμμόχωστος (19:00, live omonoianews.com). Οι πράσινοι ολοκληρώνουν έτσι μια σειρά από παιχνίδια που διαδέχθηκαν τον αποκλεισμό στην Ευρώπη από την Άστρα Τζιουρτζιού.

Με δεδομένο ότι ο Τόνι Σαβέφσκι επέλεξε να πάρει μόνο 18 παίκτες μαζί τους, τους θεωρητικά πρωτοκλασάτους του, θεωρούμε πως η ΟΜΟΝΟΙΑ θα αντιμετωπίσει τον αγώνα με κάθε σοβαρότητα. Αποτελεί πρόβα τζενεράλε ενόψει πρεμιέρας και μια νίκη που θα συνοδευτεί από καλή εμφάνιση, είναι ότι χρειάζεται για λόγους ψυχολογίας. Το σημαντικό είναι πάντως η ΟΜΟΝΟΙΑ να επιβεβαιώσει πως βρίσκεται σε ανοδική πορεία και να διορθώσει τα όποια λάθη έκανε σε προηγούμενα φιλικά.

Το πρωτάθλημα είναι μόλις 10 μέρες μακριά. Ο σημερινός αγώνας δεν δίνει τρίποντο, έχει όμως τη δική του σημασία. Η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται στην τελική ευθεία και κάθε μέρα παίζει το δικό της ρόλο στο βαθμό ετοιμότητας που θα δείξει η ομάδα κόντρα στην Ανόρθωση στις 31 Αυγούστου. Με κάθε σοβαρότητα λοιπόν, στο σημερινό φιλικό.